Uutta hallinnoijan tileillä: optimointipisteet ja suositukset

31.7.2020

​​​​​​Optimointipisteiden yhteydessä on personoituja suosituksia, joiden avulla voit selvittää, onko tilisi määritetty siten, että sen koko potentiaali on käytössä. Jotta useiden tilien optimointi kerralla olisi helpompaa, suositukset ja optimointipisteet ovat nyt käytettävissä hallinnoijan tileillä enintään 1 000:lle hallinnoidulle tilille.

Tässä näkymässä voit hoitaa helposti useita tilejä ja tunnistaa tehostamis- tai kasvumahdollisuuksia. Voit myös klikata yksittäisten tilien optimointipisteitä ottaaksesi käyttöön suosituksia, jotka auttavat markkinointitavoitteiden saavuttamisessa.

Screenshot of optimization score in manager accounts

Johtava digimarkkinointitoimisto Wpromote käyttää optimointipisteitä parantaakseen useiden tilien tuloksia. Suositusten käyttöönoton jälkeen tilien konversiomäärät kasvoivat 20 %. Wpromoten johtajan Angelo Lillon mukaan optimointipisteet toimivat ylimääräisenä silmäparina, jonka avulla voidaan seurata tilien tuloksia, ja lisäksi ne mahdollistavat muutosten tekemisen laajassa mittakaavassa.

Voit nähdä suositukset ja optimointipisteet siirtymällä hallinnoijan tililläsi Suositukset-sivulle. Tästä päivästä alkaen voit ladata suosituksia sekä hallinnoijan tilin että yksittäisen tilin tasolla.

Lue lisää optimointipisteistä Google Ads ‑ohjekeskuksesta.

Kirjoittaja: Tin Acosta, Product Manager, Google Ads