Avainsanan tilan määritelmä

Avainsanan tila kertoo, voiko se käynnistää mainoksia kyseisellä hetkellä.

Avainsanat-sivun Tila-sarakkeessa näkyy jokaisen avainsanan tilatiedot. Jos avainsanalla on useita tiloja, osuvin tila näytetään ensin.

Näet avainsanojen tilavaihtoehdot alta.

Avainsanojen tilat

Avainsana on tietyssä tarkastusprosessin vaiheessa, kun Google tarkastaa avainsanoja varmistaakseen, että ne ovat mainostuskäytäntöjemme mukaisia.

Ennen tarkastusta avainsanan tila on seuraava:

• Tarkastus käynnissä: Avainsanat eivät voi käynnistää mainoksia, ennen kuin ne on tarkastettu. Tähän voi mennä yksi arkipäivä.

Tarkastuksen jälkeen avainsanan tila on jokin seuraavista:

• Hyväksyttävä: Avainsana on tarkastettu, ja se voi käynnistää mainoksia.
  • Hyväksyttävä (rajoitettu): Jokin muu tekijä vaikuttaa avainsanan tuloksiin.
    • Vähäinen määrä hakutuloksia: Avainsana on jäädytetty tilapäisesti, koska sitä on haettu hyvin vähän Googlessa. Tämä kertoo siitä, että avainsana ei ole kovin osuva useimpien asiakkaiden hauissa.
    • Näkyvät harvoin matalien laatupisteiden vuoksi: Avainsanan laatupisteet ovat erittäin alhaiset, ja tämän takia mainos näkyy vain harvoin.
    • Pienempi kuin ensimmäisen sivun hintatarjousarvio: Avainsana on aktiivinen ja voi käynnistää mainoksen. Avainsanan klikkauskohtainen hintatarjous on kuitenkin pienempi kuin summa, joka todennäköisesti sijoittaa mainoksesi Googlen hakutulosten ensimmäiselle sivulle.
    • Vähän sivuvastaavuuksia: Avainsana on jäädytetty tilapäisesti, koska se vastaa hyvin pientä sivujoukkoa. Tämä kertoo siitä, että lauseke ei ole kovin yleinen Display-verkoston sisällössä.
  • Ei hyväksyttävä: Avainsana ei voi käynnistää mainoksia, koska se kuuluu sellaiseen kampanjaan tai mainosryhmään, joka ei ole hyväksyttävä.
    • "Kampanja keskeytetty" tai "Mainosryhmä keskeytetty": Avainsana kuuluu sellaiseen mainosryhmään tai kampanjaan, joka ei ole käynnissä, koska olet keskeyttänyt sen.
    • "Kampanja poistettu" tai "Mainosryhmä poistettu": Avainsana kuuluu sellaiseen mainosryhmään tai kampanjaan, joka ei ole käynnissä, koska olet poistanut sen.
    • "Kampanja odottaa": Avainsana kuuluu kampanjaan, joka ei ole vielä käynnissä, koska sen alkamispäivä on tulevaisuudessa.
    • "Kampanja päättynyt": Avainsana kuuluu kampanjaan, jonka näyttäminen on lopetettu, koska sen päättymispäivä on jo mennyt.
    • "Kampanja jäädytetty": Avainsana kuuluu kampanjaan, joka on keskeytetty tilapäisesti, koska ennakkomaksutilisi saldo on käytetty loppuun.
  • Hylätty: Avainsana ei voi käynnistää mainoksia, koska se on Google Ads ‑käytäntöjen vastainen.
  • Poistettu: Avainsana ei käynnistä mainoksia, koska se on poistettu.
  • Keskeytetty: Avainsana ei käynnistä mainoksia, koska se on keskeytetty.