Responsiivisten Display-mainosten automaattisesti luodut videot

Kun luot Responsiivisia Display-mainoksia, automaattisesti luodut videot ovat käytettävissäsi lisämuotovaihtoehtona. Jos et ole ladannut videosisältöä, Google voi luoda sinulle videoita automaattisesti yhdistelemällä kuviasi, logojasi ja tekstejäsi.

Visual representation of how auto-generated videos for responsive display ads work

Jotta automaattisesti luotu video voidaan luoda, sinun on lisättävä Responsiiviselle Display-mainoksellesi vähintään yksi logo ja joko kolme vaakasuuntaista kuvaa tai neljä neliön muotoista kuvaa. Kuvien on oltava laatusääntöjen mukaisia. Kuvien laatuongelmat voivat vaikuttaa videoiden automaattiseen luontiin.

Automaattisesti luoduissa videoissa voi esiintyä ongelmia myös, jos et ole ladannut riittävästi kuvavaihtoehtoja, joista Google voi valita. Voit välttää automaattisesti luotujen videoiden ongelmat lataamalla sisältöä, joka on kaikkien ohjeiden mukaista.

Yleisiä ongelmia, jotka estävät automaattisten videoiden luomisen:

• Heikko kuvanlaatu: epätarkat kuvat ja liiallinen tekstin määrä kuvissa
  • Kelpaamaton sisältö: rasistiset tai hävyttömät kuvat
  • Tekstiä ja logo reunassa: emme suosittele logon lisäämistä kuviin – jos tekstiä tai logo on liian lähellä kuvan reunaa, kuvaa ei voida käyttää automaattisesti luoduissa videoissa
  • Identtiset kuvat tai liian samankaltaiset kuvat
  • Erittäin pitkät sanat, jotka edellyttävät tekstin rivittämistä.

Voit perehtyä mahdollisiin laatuongelmiin tarkemmin lukemalla artikkelin Display-mainokset: Mainosaineistojen parhaat käytännöt.