Sobre els vídeos generats automàticament per als anuncis de display responsius

Quan creeu anuncis de display responsius, teniu disponibles vídeos generats automàticament com a opció de format avançada. Si encara no heu penjat contingut de vídeo, Google pot generar vídeos automàticament combinant imatges, logotips i recursos de text.

Visual representation of how auto-generated videos for responsive display ads work

Per crear un vídeo generat automàticament, heu d'afegir com a mínim un logotip i tres imatges horitzontals o quatre imatges quadrades al vostre anunci de display responsiu. És important que les imatges compleixin les directrius de qualitat de les imatges. La creació automàtica de vídeos es pot veure afectada per problemes de qualitat d'imatge.

A més, pot ser que hi hagi problemes amb els vídeos generats automàticament si no heu penjat prou imatges perquè Google en triï alguna. Per evitar problemes amb els vídeos generats automàticament, assegureu-vos de penjar recursos que compleixin totes les directrius.

Els problemes més habituals que impedeixen la creació de vídeos generats automàticament són, entre d'altres, els següents:

• Baixa qualitat d'imatge: imatges desenfocades i imatges que contenen massa text.
  • Contingut inacceptable: imatges racistes o obscenes.
  • Text i logotip a la vora: en general, recomanem no incloure logotips a les imatges. Les imatges amb text o logotips a prop de la vora no es poden combinar en vídeos generats automàticament.
  • Imatges duplicades o diverses imatges que són massa semblants.
  • Paraules molt llargues que requereixen un ajustament automàtic del text.

Per entendre millor els possibles problemes de qualitat i obtenir més informació, consulteu la secció Anuncis de display: guia de pràctiques recomanades per a les creativitats.