Identiteitsverificatie van adverteerders vereisen om de transparantie te verbeteren

23 april 2020

Gebruikers moeten de mogelijkheid hebben weloverwogen beslissingen te nemen over de advertenties die ze online te zien krijgen. Daarom lanceren we identiteitsverificatie van adverteerders, een beleid waaronder adverteerders hun identiteit moeten bevestigen voor advertenties die worden weergegeven via Google Ads.

Zodra het beleid is geïmplementeerd, zien gebruikers de naam en het land van de adverteerder in Waarom deze advertentie?. Dit is een aanvulling op de bestaande gebruikersopties, waaronder opties om een advertentie of adverteerder te blokkeren en Advertentie-instellingen.

Image of "Why this ad" UI showing identity information

Deze wijziging vergroot het vertrouwen in het advertentie-ecosysteem omdat gebruikers meer informatie hebben over wie er aan hen adverteert. De wijziging is deel van onze voortdurende inzet om de transparantie, keuze en controle voor gebruikers te vergroten.

We verwachten dat het een paar jaar zal duren voordat we alle huidige adverteerders wereldwijd hebben geverifieerd. We beginnen met de gefaseerde verificatie van adverteerders in de Verenigde Staten en breiden de verificatie later wereldwijd uit. Adverteerders ontvangen een e-mail van ons wanneer het tijd is om hun identiteit te bevestigen.

Meer informatie over het verificatieproces en antwoorden op veelgestelde vragen

Gepost door John Canfield, Director of Product Management, Ads Integrity