Valuutan ja aikavyöhykkeen määrittäminen

Kun luot tilin, sinua pyydetään valitsemaan valuutta ja aikavyöhyke. Et voi muuttaa tilille valittua valuuttaa tai aikavyöhykettä myöhemmin, joten valitse nämä asetukset harkiten. Laskutuksesi määräytyy niiden mukaan.

Valuutan valitseminen

Valitse valuutta, jolla haluat maksaa mainontakulut. Huomaa, että tilin valuutta asetetaan tilin luonnin yhteydessä ja valuuttaa ei voi vaihtaa myöhemmin.

Muistettavaa

Valuuttavaihtoehdot määräytyvät sen maan mukaan, jossa tilisi on rekisteröity. Kaikki valuutat eivät ole käytössä kaikissa maissa. Esimerkiksi Venäjällä on mahdollista maksaa vain käyttämällä ruplaa (RUB), ei muita valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollaria (USD) tai euroa (EUR).

Valittu valuutta voi vaikuttaa myös laskujesi maksuvaihtoehtoihin, kuten saldon maksamiseen käytettäviin maksuvälineisiin. Jos haluat maksaa toisella valuutalla, sinun on luotava uusi Google Ads ‑tili ja valittava haluamasi valuutta tilin luonnin yhteydessä.

Tilin aikavyöhykkeen valitseminen

Valitsemasi aikavyöhyke vaikuttaa raportteihisi ja tilastoihisi. Esimerkiksi ajan mukaan ryhmitellyissä raporteissa näytetään tuloksia tilisi aikavyöhykkeen mukaan. Valittavissa on yli 200 aikavyöhykettä, joten voit valita Google Ads ‑tilin aikavyöhykkeeksi lähes minkä tahansa maailman vakioaikavyöhykkeistä.

Valittavan aikavyöhykkeen ja Greenwichin ajan eron on oltava täysiä tunteja tai täysiä puolia tunteja. Jos paikallinen aikavyöhykkeesi kuuluu niihin harvoihin aikavyöhykkeisiin, joiden poikkeama GMT-ajasta on neljännestunti, Google Ads ‑järjestelmä ei tue aikavyöhykettäsi. Valitse tässä tapauksessa tilillesi jokin muu aikavyöhyke.

Jos haluat hoitaa tiliäsi eri aikavyöhykkeellä, sinun on luotava uusi Google Ads ‑tili ja valittava haluamasi aikavyöhyke Laskutus-sivulta tiliä luodessasi.

Huomioitavaa

• Voit valita tilisi aikavyöhykkeen, mutta kaikki laskutussivujesi tiedot näytetään Tyynenmeren normaaliajassa (PT).

• Muista, että aikavyöhykkeen valinnalla on vaikutusta vain tilisi hallintaan. Valinta ei vaikuta sijainteihin, joissa mainoksesi voi näkyä.

Seuraavat vaiheet