Effektivisert standard levering blir nå brukt for alle Google Ads-kampanjer

29. januar 2020

Hvor lenge dagsbudsjettet ditt varer i løpet av en dag kommer an på metoden du har valgt for annonselevering. I fjor kunngjorde vi at standard levering kom til å være den eneste leveringsmåten for søkekampanjer, Shopping-kampanjer og delte budsjetter. Med standard levering tas det hensyn til forventede annonseresultater i løpet av dagen, noe som gjør dette til en mer effektiv løsning for å oppnå best mulig resultater innenfor dagsbudsjettet.

Vi fortsetter å oppdatere alternativene dine for annonselevering for at det skal bli enklere for deg å oppnå best mulig resultater innenfor dagsbudsjettet ditt. Fra og med april 2020 kommer derfor standard levering til å være den eneste leveringsmåten for annonser for nye banner-, video-, app- og hotellkampanjer. Det er ikke lenger mulig å bruke akselerert levering. Alle eksisterende banner-, video-, app- og hotellkampanjer som bruker akselerert levering, flyttes automatisk over til standard levering fra og med mai 2020.

Når du skal administrere hvordan annonsene dine blir levert i løpet av dagen, anbefaler vi at du bruker annonseplanlegging for å øke eller redusere bud. Hvis målet ditt er å oppnå optimale resultater, anbefaler vi at du bruker budgivningen for maksimering av konverteringsverdien, maksimering av antall konverteringer eller maksimering av antall klikk for å sørge for at du holder deg innenfor dagsbudsjettet ditt.

Du kan finne ut mer om standard levering i brukerstøtten for Google Ads.

Skrevet av Ramil Sobti, produktsjef for Google Ads