Om Google Ads-certificeringer

Google Ads-certificering er en professionel akkreditering, som Google tilbyder til de personer, der udviser færdigheder inden for grundlæggende og avancerede aspekter af Google Ads. Der er lige nu seks tilgængelige Google Ads-certificeringer: Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Video, Shopping ads, Google Ads Apps og Google Ads Measurement.
Bemærk! Google Ads Measurement-certificeringen tæller ikke med i Partner-badget.
En Google Ads-certificering giver enkeltpersoner mulighed for at vise, at Google anerkender dem som værende eksperter inden for onlineannoncering. Du kan få adgang til Google Ads-certificeringer på siden Google Ads-certificering i Skillshop.
I denne artikel beskrives fordelene ved at blive certificeret, hvordan du bliver certificeret, og hvordan du gør andre opmærksom på din status som certificeret.

Før du begynder

Hvis du ikke har en Skillshop-konto, skal du oprette en for at få adgang til de Google Ads-prøver, der er nødvendige for at blive certificeret. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Skillshop-konto

Fordele

• Fremhæv din ekspertise. Vis nuværende og potentielle kunder, at du er certificeret ekspert inden for onlineannoncering, med et personligt certifikat, som du kan udskrive.
  • Hjælp din virksomhed med at blive Google-partner eller Premier Partner i Google Partners-programmet. Få flere oplysninger om kravene

Få flere oplysninger om, hvordan du får din certificering til at tælle med i din virksomheds Google-partnerstatus

Krav til Google Partners-certificering

Certificeringer er en af de tre kategorier af krav for at være Google-partner eller Premier Partner. Følgende certificeringer tæller med i certificeringskravet: Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Video, Shopping-annoncer og Google Ads Apps.

Bemærk! Google Ads Measurement-certificeringen tæller ikke med i forhold til Google Partner-badget.

Du kan få adgang til disse certificeringer på siden Google Ads-certificeringer i Skillshop.

Sådan fungerer Google Ads-certificeringen

Når du opretter en Skillshop-konto, får du adgang til de gratis Google Ads-certificeringsprøver og relaterede læringsstier, som du kan bruge til at forberede dig til prøverne.

For at blive Google Ads-certificeret i et Google Ads-produktområde skal du bestå en produktområdeprøve via Skillshop. Certificeringerne er tilgængelige for følgende Google Ads-produktområder: Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Video, Shopping-annoncer, Google Ads Apps og Google Ads Measurement.

Tilgængelige certificeringer

Certificering Beskrivelse
Google Ads Search-certificering Demonstrer dit indgående kendskab til at oprette og optimere Google-søgekampagner. Certificerede brugere udviser evnen til at udnytte automatiserede løsninger som Smart Bidding og Målgruppeløsninger for at øge kampagneeffektiviteten for specifikke marketingmål.
Google Ads Display-certificering Valider din ekspertise i at benytte Google Display til at levere resultater, der får mest ud af din investering i displayannoncering. Certificerede brugere demonstrerer deres evne til at udvikle effektive displaystrategier og -kampagner, der opnår specifikke marketingmål.
Google Ads Video-certificering Vis din evne til at få resultater fra YouTube og Google Video-annonceringsløsninger. Certificerede brugere demonstrerer en forståelse af, hvordan man fortæller effektive historier på YouTube for at nå ud til potentielle kunder under hele købsprocessen i stort omfang.
Shopping ads-certificering Valider dine færdigheder i at bruge og optimere Shopping-annoncer. Certificerede brugere demonstrerer også viden om, hvordan man opretter og optimerer Shopping-kampagner, der maksimerer rækkevidde og konverteringer.
Google Ads Apps-certificering Vis dit indgående kendskab i at oprette Google-appkampagner, som kan gøre en forretningsmæssig forskel. Certificerede brugere viser, at de forstår de grundlæggende principper for oprettelse af kampagner og de avancerede optimeringsstrategier.
Google Ads Measurement-certificering

Vis din evne til at måle og optimere effektiviteten af digitale annoncer ved hjælp af Googles måleløsninger. Certificerede brugere viser, at de forstår de vigtigste metrics og kan omsætte indsigt til konkrete handlinger for at forbedre effektiviteten af Google Ads og gøre en forskel for deres virksomhed.

Bemærk! Google Ads Measurement-certificeringen tæller ikke med i forhold til Google Partner-badget.

Tilgængelige sprog

Google Ads-certificeringerne er tilgængelige på 22 sprog.

Tilgængelige sprog: Engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk, polsk, portugisisk, portugisisk (Brasilien), russisk, slovakisk, spansk, spansk (Latinamerika), thailandsk, tjekkisk, tyrkisk, tysk og vietnamesisk.

Forberedelse til Google Ads-certificeringerne

Vi anbefaler, at du har arbejdsrelateret erfaring med at bruge Google Ads. Du skal have et solidt kendskab til begreber og optimale løsninger inden for onlineannoncering og have erfaring med at administrere forskellige typer Google Ads-kampagner.

Du kan også forberede dig ved at tage kurser i Skillshop.

Resultater og tidsgrænser for beståelse af prøver

Du skal have en score på 80 % eller mere i certificeringsprøven. Du har 75 minutter til at tage en prøve. Hvis du ikke består en prøve, kan du tage den igen 1 dag senere.

Der er en timer, der begynder at tælle ned, når du starter prøven. Du kan ikke standse timeren, når den først er startet. Hvis du forlader prøven – for eksempel, hvis du lukker din browser, eller din computer lukker ned – udløber timeren med det samme. Du skal vente 1 dag, før du kan tage prøven igen.

Sådan bliver du ved med at være certificeret

Din Google Ads-certificering bliver ved med at være gyldig, indtil produktområdecertificeringen udløber. Certificeringerne er gyldige i 1 år. Du skal tage og bestå certificeringsprøven i det respektive produktområde igen for at forny din certificering.

Retningslinjer for, hvordan du fortæller andre om din certificeringsstatus

Din Google Ads-certificering viser, at du er certificeret professionel inden for onlineannoncering. Du må oplyse nuværende og potentielle kunder om følgende med hensyn til denne anerkendelse:

• Din Google Ads-certificering viser, at du er en Certified Online Advertising Professional.
  • Du har opnået denne akkreditering efter at have bestået Google Ads-certificeringsprøven, som administreres af Skillshop.

Eksempel

Her er et eksempel på, hvad du må oplyse om din certificeringsstatus:

"Google har anerkendt mig som certificeret Google Ads-ekspert, hvilket betyder, at jeg har bestået flere prøver, der vurderer min produktekspertise. Jeg er kvalificeret til at hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed på internettet ved hjælp af Google Ads."

Her er nogle ekstra retningslinjer om oplysning om din certificering:

• Du må kun omtale dig selv som certificeret, hvis du selv har bestået certificeringsprøven. Det er ikke nok, at en kollega er certificeret, eller at dit firma har fået et badge.
  • Du må omtale dig selv som "certificeret", så længe din certificering gælder. Efter udløbsdatoen må du ikke omtale dig selv som "certificeret", før du har bestået prøven igen.
  • Du må gerne nævne din certificering på dit cv, dit visitkort, din LinkedIn-profil og andre profiler på sociale medier. Husk, at Google Partners-logoer kun må bruges i overensstemmelse med vores retningslinjer for brug.

Forskellen på Google Ads-certificeringer og Google Partner-badget

• Enkeltpersoner kan opnå Google Ads-certificeringer. Som certificeret ekspert kan du fremvise dine præstationer med et personligt certifikat, der er udstedt af Google.
  • Virksomheder kan blive Google-partner eller Premier Partner via Google Partners-programmet. En virksomhed, der opfylder kravene for at blive Google-partner, får lov til at promovere sig som Google-partner.Bemærk! En virksomhed bliver ikke "Google-partner" bare ved at tilmelde sig programmet.