Optimeringsresultatet omfattar nu displaykampanjer

4 december 2019

Ditt optimeringsresultat och dina rekommendationer hjälper dig att prioritera de mest effektiva åtgärderna för att förbättra resultatet för ditt konto. Faktum är att annonsörer som förbättrade sitt optimeringsresultat på kontonivå med tio poäng fick i genomsnitt tio procent fler konverteringar1. I augusti utökade vi resultatet för att göra det enklare att prioritera rekommendationer för dina Shopping-kampanjer. Från och med i dag omfattar optimeringsresultatet nu även displaykampanjer, vilket innebär att du kan se och agera på optimeringsresultat för Sök, Shopping och Display.

Precis som för Sök och Shopping anges optimeringsresultatet för displaykampanjer från 0 % till 100 %, där 100 % innebär att dina kampanjer är inställda för att ge bästa möjliga resultat. Du ser separata resultat för Sök, Shopping och Display på kampanjnivå och ett kombinerat resultat på kontonivå.

Optimeringsresultat

Vi har också lagt till unika rekommendationer bara för Display, som att skapa smarta displaykampanjer, använda utökad inriktning och lägga till responsiva displayannonser. Läs mer om att maximera optimeringsresultatet genom att kolla vår guide med metodtips.

Upplagt av Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads

1 Intern Google-data. Endast för sökkampanjer.