Over fouten bij het koppelen en ontkoppelen van managers

Voor het koppelen van manageraccounts gelden een aantal beperkingen. Als u een foutmelding krijgt wanneer u probeert uw accounts te koppelen of te ontkoppelen, betreft het waarschijnlijk een van de koppelingsbeperkingen die in dit artikel worden beschreven.

Oorzaken van koppelingsfouten

1. Het account is in dezelfde structuur al aan een manager gekoppeld
  2. Manageraccounts met een gedeeld klantaccount mogen geen deel uitmaken van dezelfde structuur
  3. U heeft de limiet bereikt van één manageraccount dat rechtstreeks een ander manageraccount beheert
  4. U heeft de limiet van vijf managerniveaus bereikt
  5. U heeft de limiet bereikt van vijf manageraccounts die één klantaccount beheren
  6. U heeft het maximum aantal accounts bereikt
  7. U heeft het maximum aantal openstaande uitnodigingen bereikt
  8. Het account heeft geen beheerders of eigenaren naast dit manageraccount
  9. U moet eigenaar zijn van dit account om deze actie uit te voeren
  10. U heeft beheerderstoegang nodig om deze actie uit te voeren

Grafische legenda

Manageraccount Klantaccount Fout Acceptabel Ondersteunde koppeling Niet-ondersteunde koppeling

1. Het account is in dezelfde structuur al aan een manager gekoppeld

*Foutmelding: 'De genodigde wordt al door een andere manager in uw structuur beheerd.'

Een account kan binnen dezelfde managerstructuur slechts één keer worden gekoppeld. Het onderstaande voorbeeld illustreert dit concept. Hierin is Manager 1 gekoppeld aan Manager 2 en aan een klantaccount. Het is niet mogelijk Manager 2 ook aan het klantaccount te koppelen, omdat twee beheerders in dezelfde structuur (twee aan elkaar gekoppelde managers) niet rechtstreeks aan hetzelfde klantaccount kunnen worden gekoppeld.

Als u geen ander manageraccount in uw structuur ziet dat aan het klantaccount is gekoppeld, staat het andere manageraccount mogelijk hoger in de structuur dan het manageraccount waarop u bent ingelogd.

Oplossing:

Als u toegang heeft tot Manager 1, logt u in bij Manager 1 en gaat u naar de pagina 'Subaccountinstellingen'. Selecteer het klantaccount dat u wilt koppelen aan Manager 2, selecteer Bewerken en vervolgens Manager wijzigen. Selecteer Manager 2 in het vak dat wordt weergegeven.

Als u geen toegang heeft tot Manager 1, moet u contact opnemen met een beheerder van het gekoppelde manageraccount dat boven uw account staat in de managerstructuur.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

2. Manageraccounts met een gedeeld klantaccount mogen geen deel uitmaken van dezelfde structuur

*Foutmelding: 'De klant wordt meer dan één keer gekoppeld in een structuur.'

Een account kan binnen dezelfde managerstructuur slechts één keer worden gekoppeld. In het onderstaande voorbeeld zijn Manager 1 en Manager 2 beide aan hetzelfde klantaccount gekoppeld. In deze situatie kan Manager 1 niet aan Manager 2 worden gekoppeld, omdat het klantaccount in dezelfde structuur dan rechtstreeks aan twee managers (twee aan elkaar gekoppelde managers) zou zijn gekoppeld.

Oplossing:

Als u Manager 1 en Manager 2 wilt koppelen, moet u eerst Manager 1 en Klant 1 ontkoppelen.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

3. U heeft de limiet bereikt van één manageraccount dat rechtstreeks een ander manageraccount beheert

*Foutmelding: 'U heeft het maximum aantal managers bereikt.'

Een manageraccount kan slechts één rechtstreeks daarboven gekoppelde manager hebben.
Deze limiet is alleen van toepassing op manageraccounts. Een klantaccount kan maximaal vijf rechtstreeks gekoppelde managers hebben.

Oplossing:

Als Manager 2 al aan Manager 3 is gekoppeld en u Manager 1 aan Manager 3 wilt koppelen, moet u Manager 1 aan Manager 2 koppelen of Manager 2 loskoppelen van Manager 3.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

4. U heeft de limiet van vijf managerniveaus bereikt

*Foutmelding: 'Het maximum aantal toegestane submanagerniveaus wordt overschreden als u de genodigde koppelt.'

Managerstructuren kunnen maximaal vijf niveaus diep zijn. Dit betekent dat u in de structuur van uw manageraccount slechts vijf managers boven elkaar kunt hebben.

Als u deze foutmelding ontvangt en er in de structuur minder dan vijf managerniveaus worden weergegeven, zijn er boven uw hoogste manageraccount waarschijnlijk extra manageraccounts, die u niet kunt zien omdat u geen toegang heeft.

Oplossing:

Koppel uw nieuwe manageraccount ten minste één niveau boven het vijfde manageraccount in de structuur of ontkoppel een of meer bestaande managers in de structuur.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

5. U heeft de limiet bereikt van vijf manageraccounts die één klantaccount beheren

*Foutmelding: 'U heeft het maximum aantal managers bereikt.'

Klantaccounts kunnen maximaal vijf rechtstreeks gekoppelde manageraccounts hebben.

Oplossing:

Koppel uw nieuwe manageraccount aan een van de bestaande manageraccounts of ontkoppel een van de bestaande manageraccounts voordat u een nieuw manageraccount koppelt.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

6. U heeft het maximum aantal accounts bereikt

*Foutmelding: 'U heeft het maximum aantal accounts.'

Voor elk manageraccount geldt een limiet voor het maximum aantal accounts. Dit is het maximum aantal klantaccounts waaraan uw manageraccount op enig moment kan zijn gekoppeld. Als u een foutmelding ontvangt waarin staat dat u het maximum aantal toegestane accounts heeft bereikt, leidt het koppelen van een extra account ertoe dat u de limiet overschrijdt.

Oplossing:

Als u uw manageraccount onder de accountlimiet wilt brengen, moet u een paar accounts verwijderen of accounts loskoppelen van uw manageraccount.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

7. U heeft het maximum aantal openstaande uitnodigingen bereikt

*Foutmelding: 'U heeft het maximum aantal openstaande uitnodigingen bereikt.'

Het maximum aantal openstaande uitnodigingen is twintig. U kunt de openstaande uitnodigingen bekijken in uw manageraccount onder Instellingen > Subaccountinstellingen. Als uw manageraccount al twintig openstaande uitnodigingen heeft, kunt u geen extra klantaccounts uitnodigen.

Oplossing:

Als u het aantal openstaande uitnodigingen wilt beperken, kunt u beheerders van de aangevraagde accounts vragen om de uitnodigingen voor koppelen goed te keuren. U kunt de uitnodigingen ook intrekken als ze niet meer nodig zijn.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

8. Het account heeft geen beheerders of eigenaren naast dit manageraccount

*Foutmelding: 'Elk account moet beschikken over een gebruiker met beheerderstoegang of over een manageraccount met eigendom met beheerdersrechten.'

Een account moet een beheerder hebben, anders kan het account in de toekomst niet meer worden beheerd.

Oplossing:

Voeg een gebruiker met beheerderstoegang toe aan het klantaccount of draag het eigendom over naar een ander manageraccount.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.

9. U moet eigenaar zijn van dit account om deze actie uit te voeren

*Foutmelding:'U heeft geen toestemming om deze actie uit te voeren. Alleen eigenaren met beheerdersrechten of gebruikers met beheerderstoegang kunnen deze wijziging aanbrengen.'

Als u essentiële accountbeheeracties wilt uitvoeren in klantaccounts, zoals andere manageraccounts ontkoppelen en koppelingsverzoeken accepteren, moet uw manageraccount eigenaar van het klantaccount zijn en moet u als gebruiker beheerderstoegang hebben tot het manageraccount. Meer informatie

Oplossing:

Als u eigenaar wilt worden van een klantaccount, moet de huidige eigenaar die het account ook beheert het eigendom overdragen aan uw manageraccount. Als het klantaccount momenteel geen eigenaar heeft die het account ook beheert, moet het klantaccount het eigendom overdragen aan uw account.

10. U heeft beheerderstoegang nodig om deze actie uit te voeren

*Foutmelding: 'U heeft beheerderstoegang nodig om deze actie uit te voeren.'

Als u essentiële accountbeheertaken wilt uitvoeren, zoals koppelingsverzoeken versturen, koppelingsverzoeken accepteren en gebruikers verwijderen, moet u beheerderstoegang hebben tot uw account. Als u een gebruiker bent van een manageraccount en probeert belangrijke wijzigingen in een klantaccount aan te brengen, moet uw manageraccount eigenaar van dat account zijn.

Oplossing:

Vraag een gebruiker met beheerderstoegang tot uw account om de wijziging aan te brengen of om uw toegangsniveau te verhogen tot 'Beheerder' zodat u de wijziging kunt aanbrengen.

*Foutmeldingen worden soms geüpdatet en kunnen in de loop van de tijd veranderen.