Tietoja hallinnoijan linkitykseen ja linkityksen poistamiseen liittyvistä virheistä

Hallinnoijan tileillä on joitakin linkitykseen liittyviä rajoituksia. Jos näet virheilmoituksen sen jälkeen, kun yrität linkittää tilejäsi tai poistaa niiden linkityksen, olet luultavasti kohdannut jonkin tässä artikkelissa kuvatuista linkitysrajoituksista.

Linkitysvirheiden syyt

1. Tili on jo linkitetty toiseen samassa hierarkiassa olevaan hallinnoijaan
  2. Hallinnoijan tilit, joilla on jaettu asiakastili, eivät voi kuulua samaan hierarkiaan
  3. Toista hallinnoijaa suoraan hoitavien hallinnoijien enimmäismäärä 1 on saavutettu
  4. Hallinnoijan tasojen enimmäismäärä 5 on saavutettu
  5. Yhtä asiakastiliä hoitavien hallinnoijien enimmäismäärä 5 on saavutettu
  6. Olet jo määrittänyt enimmäismäärän tilejä
  7. Odottavien kutsujen enimmäismäärä on saavutettu
  8. Tililläsi ei ole tämän hallinnoijan tilin lisäksi ylläpitäjiä tai omistajia
  9. Sinun on oltava tämän tilin omistaja, jotta voit suorittaa tämän toiminnon
  10. Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, jotta voit suorittaa tämän toiminnon

Grafiikan selite

Hallinnoijan tili Asiakastili Virhe Sallittu Tuettu linkki Tukematon linkki

1. Tili on jo linkitetty toiseen samassa hierarkiassa olevaan hallinnoijaan

*Virheilmoitus: "Toinen hierarkiasi hallinnoija hallinnoi jo tätä kutsuttua tiliä."

Tili voidaan linkittää vain kerran samassa hallinnoijahierarkiassa. Alla oleva esimerkki selventää tätä rajoitusta. Esimerkissä hallinnoija 1 on linkitetty hallinnoijaan 2 ja asiakastiliin. Hallinnoija 2 ei voi olla linkitettynä myös asiakastiliin, koska kaksi saman hierarkian hallinnoijaa (eli kaksi toisiinsa linkitettyä hallinnoijaa) ei voi olla linkitettynä suoraan samaan asiakastiliin.

Jos et näe hierarkiassa toista hallinnoijan tiliä, joka on linkitetty asiakastiliin, on mahdollista, että toinen hallinnoijan tili on sen hallinnoijan tilin yläpuolella, johon olet kirjautuneena.

Ratkaisu:

Jos sinulla on hallinnoijan 1 käyttöoikeudet, kirjaudu hallinnoijaan 1 ja siirry Alatilin asetukset ‑sivulle. Valitse asiakastili, jonka haluat linkittää hallinnoijaan 2. Valitse sen jälkeen Muokkaa ja sitten Vaihda hallinnoija. Valitse näyttöön tulevasta ruudusta hallinnoija 2.

Jos sinulla ei ole pääsyä hallinnoijaan 1, sinun on otettava yhteyttä oman tilisi yläpuolelle linkitetyn hallinnoijan tilin järjestelmänvalvojaan.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

2. Hallinnoijan tilit, joilla on jaettu asiakastili, eivät voi kuulua samaan hierarkiaan

*Virheilmoitus: "Asiakas linkitettäisiin hierarkiassa useita kertoja."

Tili voidaan linkittää vain kerran samassa hallinnoijahierarkiassa. Alla olevassa esimerkissä hallinnoija 1 ja hallinnoija 2 on molemmat linkitetty samaan asiakastiliin. Tässä tilanteessa hallinnoijaa 1 ei voi linkittää hallinnoijaan 2, koska asiakastili olisi tällöin linkitetty suoraan kahteen saman hierarkian hallinnoijaan (eli kahteen toisiinsa linkitettyyn hallinnoijaan).

Ratkaisu:

Hallinnoijan 1 ja hallinnoijan 2 linkittäminen edellyttää, että poistat ensin hallinnoijan 1 ja asiakkaan 1 välisen linkityksen.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

3. Toista hallinnoijaa suoraan hoitavien hallinnoijien enimmäismäärä 1 on saavutettu

*Virheilmoitus: "Olet jo määrittänyt hallinnoijia enimmäismäärän verran."

Hallinnoijan tilille voi olla linkitetty suoraan vain yksi yläpuolinen hallinnoija.
Huomaa, että tämä rajoitus koskee vain hallinnoijan tilejä. Asiakastilille voi olla suoraan linkitettynä enintään 5 hallinnoijaa.

Ratkaisu:

Jos hallinnoija 2 on jo linkitetty hallinnoijaan 3 ja haluat linkittää hallinnoijan 1 hallinnoijaan 3, sinun on linkitettävä hallinnoija 1 hallinnoijan 2 yläpuolelle tai poistettava hallinnoijien 2 ja 3 välinen linkitys.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

4. Hallinnoijan tasojen enimmäismäärä 5 on saavutettu

*Virheilmoitus: "Kutsutun tilin linkittäminen ylittäisi hallinnoijan tilin sallittujen alahallinnoijan tilitasojen enimmäismäärän."

Hallinnoijarakenteiden enimmäissyvyys on 5 tasoa, eli hallinnoijan tilien rakenteessa voi olla vain 5 hallinnoijaa toistensa yläpuolella.

Jos saat tämän virheilmoituksen ja hierarkiassasi näkyy alle 5 hallinnoijan tasoa, ylimmän tason hallinnoijan tilin yläpuolella on luultavasti lisää hallinnoijan tilejä, joita et näe puuttuvien käyttöoikeuksien vuoksi.

Ratkaisu:

Linkitä uusi hallinnoijan tilisi vähintään yksi taso hierarkian viidennen hallinnoijan tilin yläpuolelle tai poista yhden tai useamman aiemman hallinnoijan linkitys hierarkiasta.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

5. Yhtä asiakastiliä hoitavien hallinnoijien enimmäismäärä 5 on saavutettu

*Virheilmoitus: "Olet jo määrittänyt hallinnoijia enimmäismäärän verran."

Asiakastileille voi olla linkitettynä suoraan enintään 5 hallinnoijan tiliä.

Ratkaisu:

Linkitä uusi hallinnoijan tilisi johonkin aiemmista hallinnoijan tileistä tai poista jonkin aiemman hallinnoijan tilin linkitys, ennen kuin linkität uuden hallinnoijan tilin.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

6. Olet jo määrittänyt enimmäismäärän tilejä

*Virheilmoitus: "Sinulla on suurin sallittu määrä tilejä."

Kullakin hallinnoijan tilillä on linkitettyjen tilien enimmäismäärä, joka ilmaisee niiden asiakastilien enimmäismäärän, joihin hallinnoijan tilisi voi kerrallaan olla linkitettynä. Jos saat virheilmoituksen siitä, että sallittujen tilien enimmäismäärä on saavutettu, uuden tilin linkitys ylittäisi linkitettyjen tilien enimmäismäärän.

Ratkaisu:

Jotta hallinnoijan tilisi pysyisi sallitun enimmäismäärän puitteissa, sinun on peruutettava joitakin tilejä tai poistettava tilien linkityksiä hallinnoijan tililtäsi.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

7. Odottavien kutsujen enimmäismäärä on saavutettu

*Virheilmoitus: "Odottavien kutsujen enimmäismäärä on saavutettu."

Odottavien kutsujen enimmäismäärä on 20. Voit katsoa odottavat kutsusi hallinnoijan tilillä valitsemalla Asetukset > Alatilin asetukset. Jos hallinnoijan tililläsi on jo 20 odottavaa kutsua, et voi kutsua muita asiakastilejä.

Ratkaisu:

Voit vähentää odottavien kutsujen määrää pyytämällä kutsuttujen tilien ylläpitäjiä hyväksymään linkityskutsut tai perumalla kutsut, jos niitä ei enää tarvita.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

8. Tilillä ei ole tämän hallinnoijan tilin lisäksi ylläpitäjiä tai omistajia

*Virheilmoitus: "Jokaisella tilillä on oltava joko käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, tai hallinnoijan tili, joka toimii omistavana järjestelmänvalvojana"

Tileillä on aina oltava ylläpitäjät, jotta niillä on jatkossakin hallinnoija.

Ratkaisu:

Lisää käyttäjä, jolla on asiakastilin järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, tai siirrä omistajuus toiselle hallinnoijan tilille.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.

9. Sinun on oltava tämän tilin omistaja, jotta voit suorittaa tämän toiminnon

*Virheilmoitus: “Sinulla ei ole vaadittavia käyttöoikeuksia. Muutoksen voivat tehdä vain tilin omistavat järjestelmänvalvojat ja käyttäjät, joilla on tilin järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet."

Jotta hallinnoijan tili voi suorittaa asiakastileillä tärkeitä tilin hallinnointitoimia, kuten poistaa muiden hallinnoijan tilien linkityksiä tai hyväksyä linkityspyyntöjä, kyseisen hallinnoijan tilin on oltava asiakastilin omistaja ja sinulla käyttäjänä on oltava hallinnoijan tilin järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet. Lue lisää.

Ratkaisu:

Jos tarvitset asiakastilin omistajuuden, nykyisen omistavan hallinnoijan on siirrettävä omistajuus hallinnoijan tilillesi. Jos asiakastilillä ei tällä hetkellä ole omistavaa hallinnoijaa, asiakastilin on myönnettävä omistajuus sinun tilillesi.

10. Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, jotta voit suorittaa tämän toiminnon

*Virheilmoitus: “Sinulla on oltava tilin järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, jotta voit suorittaa tämän toiminnon."

Jotta voit suorittaa tärkeitä tilin hallinnointitoimia, kuten lähettää linkityspyyntöjä, hyväksyä linkityspyyntöjä tai poistaa käyttäjiä, sinulla on tilisi järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet. Lisäksi jos olet hallinnoijan tilin käyttäjä ja yrität tehdä asiakastilille tärkeitä muutoksia, hallinnoijan tilisi on oltava kyseisen tilin omistaja.

Ratkaisu:

Pyydä sellaista käyttäjää tekemään muutos, jolla on tilisi järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, tai pyydä häntä muuttamaan käyttöoikeustasoksesi “Ylläpitäjä”, jotta voit tehdä muutoksen itse.

*Virheilmoituksia voidaan päivittää, ja ne voivat muuttua myöhemmin.