Sobre els errors a l'hora d'enllaçar i de desenllaçar gestors

Els comptes de gestor tenen un conjunt de limitacions pel que fa als enllaçaments. Si veieu un missatge d'error en intentar enllaçar o desenllaçar comptes, és probable que hàgiu topat amb alguna de les limitacions d'enllaçament que es descriuen en aquest article.

Causes dels errors d'enllaçament

1. El compte ja està enllaçat a un gestor de la mateixa jerarquia
  2. Els comptes de gestor amb un compte de client compartit no poden formar part de la mateixa jerarquia
  3. Heu arribat al límit d'1 gestor que gestiona directament un altre gestor
  4. Heu arribat al límit de 5 nivells de gestor
  5. Heu arribat al límit de 5 gestors que gestionen 1 compte de client
  6. Heu arribat al nombre màxim permès de comptes
  7. Heu arribat al nombre màxim permès d'invitacions pendents
  8. El compte no té usuaris ni propietaris administratius a banda d'aquest compte de gestor
  9. Heu de tenir la propietat d'aquest compte per dur a terme aquesta acció
  10. Heu de tenir accés administratiu per dur a terme aquesta acció

Llegenda dels gràfics

Compte de gestor Compte de client Error Acceptable Enllaç admès Enllaç no admès

1. El compte ja està enllaçat a un gestor de la mateixa jerarquia

Missatge d'error: "El convidat ja està gestionat per un altre gestor de la vostra jerarquia".

Un compte només es pot enllaçar una vegada a la mateixa jerarquia de gestor. A l'exemple següent, que il·lustra aquest concepte, el gestor 1 està enllaçat al gestor 2 i a un compte de client. El gestor 2 no es pot enllaçar també al compte de client perquè dos gestors de la mateixa jerarquia (en altres paraules, dos gestors enllaçats entre si) no poden estar enllaçats directament al mateix compte de client.

Si no veieu a la jerarquia un altre compte de gestor que estigui enllaçat al compte de client, és possible que l'altre compte de gestor estigui per sobre del compte de gestor on heu iniciat la sessió.

Solució:

Si teniu accés al gestor 1, inicieu-hi la sessió i navegueu fins a la pàgina "Configuració del subcompte". Seleccioneu el compte de client que vulgueu enllaçar al gestor 2 > Edita > Canvia el gestor. Al quadre que es mostra, seleccioneu el gestor 2.

Si no teniu accés al gestor 1, heu de posar-vos en contacte amb un administrador del compte de gestor enllaçat per sobre del vostre a la jerarquia.

Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

2. Els comptes de gestor amb un compte de client compartit no poden formar part de la mateixa jerarquia

Missatge d'error: "El client s'enllaçarà més d'un cop a una jerarquia".

Un compte només es pot enllaçar una vegada a la mateixa jerarquia de gestor. A l'exemple següent, el gestor 1 i el gestor 2 estan enllaçats al mateix compte de client. En aquest cas, el gestor 1 no es pot enllaçar al gestor 2, perquè això faria que el compte de client estigués enllaçat directament a dos gestors de la mateixa jerarquia (en altres paraules, dos gestors enllaçats entre si).

Solució:

Per enllaçar el gestor 1 i el gestor 2, primer heu de desenllaçar el gestor 1 i el client 1.

* Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

3. Heu arribat al límit d'1 gestor que gestiona directament un altre gestor

Missatge d'error: "Heu arribat al nombre màxim de gestors".

Un compte de gestor només pot tenir 1 gestor enllaçat directament per sobre seu a la jerarquia.
Aquest límit només s'aplica als comptes de gestor. Un compte de client pot tenir fins a 5 gestors enllaçats directament.

Solució:

Si el gestor 2 ja està enllaçat al gestor 3 i voleu enllaçar el gestor 1 al gestor 3, heu d’enllaçar el gestor 1 per sobre del gestor 2 o bé desenllaçar el gestor 2 del gestor 3.

* Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

4. Heu arribat al límit de 5 nivells de gestor

Missatge d'error: "Si enllaceu el convidat, superareu el nombre màxim permès de nivells de subgestor".

Les estructures de gestors només poden tenir 5 nivells de profunditat, de manera que només podeu tenir 5 gestors els uns per sobre dels altres a l'estructura de comptes de gestor.

Si rebeu aquest missatge d'error i veieu menys de 5 nivells de gestor a la jerarquia, és probable que per sobre del vostre compte de gestor de nivell superior hi hagi altres comptes de gestor que no podeu veure perquè no hi teniu accés.

Solució:

Enllaceu el compte de gestor nou almenys un nivell per sobre del cinquè compte de gestor de la jerarquia o bé desenllaceu un o diversos gestors existents a la jerarquia.

* Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

5. Heu arribat al límit de 5 gestors que gestionen 1 compte de client

Missatge d'error: "Heu arribat al nombre màxim de gestors".

Els comptes de client només poden tenir un màxim de 5 comptes de gestor enllaçats directament.

Solució:

Enllaceu el compte de gestor nou a un dels comptes de gestor existents o bé desenllaceu un dels comptes de gestor existents abans d'enllaçar el compte de gestor nou.

* Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

6. Heu arribat al nombre màxim permès de comptes

Missatge d'error: "Heu arribat al nombre màxim de comptes".

Cada compte de gestor té un límit màxim de comptes, que és el nombre màxim de comptes de client als quals pot estar enllaçat en un moment determinat. Si rebeu un error que indica que heu arribat al nombre màxim de comptes permesos i, a continuació, proveu d'enllaçar un altre compte, superareu el límit màxim de comptes.

Solució:

Perquè el compte de gestor no superi el límit de comptes, heu de cancel·lar-ne o desenllaçar-ne alguns.

* Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

7. Heu arribat al nombre màxim permès d'invitacions pendents

Missatge d'error: "Heu arribat al nombre màxim d'invitacions pendents".

El nombre màxim permès d'invitacions pendents és de 20. Podeu veure les invitacions pendents al vostre compte de gestor a Configuració > Configuració del subcompte. Si el compte de gestor ja té 20 invitacions pendents, no podreu convidar més comptes de client.

Solució:

Per reduir el nombre d'invitacions pendents, podeu demanar als usuaris administratius dels comptes sol·licitats que aprovin les invitacions d'enllaçament o bé podeu revocar tals invitacions si ja no calen.

Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

8. El compte no té usuaris ni propietaris administratius a banda d'aquest compte de gestor

Missatge d'error: "Tots els comptes han de tenir un usuari amb accés administratiu o bé un compte de gestor amb propietat administrativa".

Els comptes no poden quedar-se sense administradors, ja que, si això passa, ningú podrà gestionar-los en el futur.

Solució:

Afegiu un usuari amb accés administratiu al compte de client o transferiu la propietat del compte de client a un altre compte de gestor.

* Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.

9. Heu de tenir la propietat d'aquest compte per dur a terme aquesta acció

Missatge d'error: "No teniu permís per fer aquesta acció. Només els propietaris administratius o els usuaris amb accés administratiu al compte poden fer aquest canvi".

Per dur a terme accions importants relacionades amb la gestió del compte als comptes de client, com ara desenllaçar altres comptes de gestor i acceptar sol·licituds d'enllaç, el compte de gestor ha de tenir la propietat del compte de client i, com a usuari, heu de tenir accés administratiu al compte de gestor. Obteniu més informació.

Solució:

Si necessiteu tenir la propietat d'un compte de client, el gestor propietari actual haurà de transferir la propietat al vostre compte de gestor. Si el compte de client no té un gestor propietari actualment, ha de concedir la propietat al vostre compte.

10. Heu de tenir accés administratiu per dur a terme aquesta acció

Missatge d'error: "Heu de tenir accés administratiu per dur a terme aquesta acció".

Per dur a terme tasques importants relacionades amb la gestió del compte, com ara enviar i acceptar sol·licituds d'enllaç i treure usuaris, heu de tenir accés administratiu al compte corresponent. A més, si sou usuari d'un compte de gestor i intenteu fer canvis importants en un compte de client, cal que el compte de gestor tingui la propietat d'aquest compte de client.

Solució:

Demaneu a un usuari que tingui accés administratiu al dit compte que faci el canvi o demaneu-li que us augmenti el nivell d'accés a administratiu perquè pugueu fer el canvi personalment.

* Els missatges d'error estan subjectes a actualitzacions i poden canviar amb el temps.