Sobre els recursos d'imatge

Els recursos d'imatge permeten als anunciants penjar elements visuals enriquits i rellevants per complementar els seus anuncis de text existents. Aquests recursos poden ajudar els anunciants a augmentar el rendiment amb elements visuals atractius de productes o serveis que milloren el missatge dels anuncis de text.

Avantatges

Els recursos d'imatge us ajuden a:

• Generar un rendiment mesurable. Podeu experimentar un increment mitjà del 6 % en la ràtio de clics d'entrada quan es mostren recursos d'imatge amb els vostres anuncis de cerca. Font: dades internes globals de Google, del 2 al 29 d'abril de 2023.
  • Proporcionar informació visual que costa de transmetre només amb text.
  • Ampliar els anuncis de cerca a plataformes noves per arribar a més clients, ja que els recursos d'imatge es poden difondre a la Cerca de YouTube a través de la xarxa de partners de cerca (AFS).

Com funcionen

Quan el vostre recurs d'imatge es mostra a la pàgina de resultats de cerca de Google, els clients potencials veuen:

• Els vostres títols
  • Les vostres descripcions
  • El vostre URL
  • La vostra imatge

Requisits

Per utilitzar recursos d'imatge, assegureu-vos que compliu els requisits següents:

• El compte es va obrir fa més de 90 dies.
  • El compte té un bon historial de compliment de les polítiques.
  • El compte té campanyes actives.
  • El compte té anuncis de text actius i ha estat acumulant despesa en campanyes de cerca com a mínim durant els 28 darrers dies.
  • El compte és en un vertical o un subvertical aptes. Els verticals o subverticals sensibles (per exemple, el contingut sexual i les apostes) no són aptes per als recursos d'imatge.
Nota: els títols o les descripcions que s'hagin fixat a la posició del títol 1, a la posició del títol 2 o a la posició de la descripció 1 es mostraran sempre.

Directrius

Per representar els vostres productes i serveis de la millor manera possible, podeu penjar fins a 20 imatges variades i d'alta qualitat que siguin rellevants per a les vostres paraules clau. Els recursos d'imatge han de seguir un conjunt estricte de directrius sobre les creativitats, sense cap excepció. Assegureu-vos de revisar les directrius que s'indiquen més avall abans de crear recursos d'imatge per evitar que es rebutgin. Les imatges també han de complir els requisits de format dels recursos d'imatge.

A fi que les imatges siguin aptes per difondre's, se'n revisa la qualitat i es comprova que compleixin les polítiques. Podeu llegir més informació sobre el procés de revisió d'anuncis.

Consell: la posició de la descripció 2 es pot truncar si es mostra un recurs d'imatge. Si la llei us exigeix mostrar un text determinat en tots els anuncis, heu de fixar-lo a la posició del títol 1, del títol 2 o de la descripció 1.

Especificacions d'imatge

Relació d'aspecte:

Relació d'aspecte Obligatòria
Quadrada (1 × 1)
Horitzontal (1,91 × 1) Opcional, però recomanada

Resolució d'imatge:

Relació d'aspecte Píxels mínims Píxels recomanats
Quadrada (1 × 1) 300 × 300 1200 × 1200
Horitzontal (1,91 × 1) 600 × 314 1200 × 628

Formats de fitxer: PNG i JPG.

Mida màxima del fitxer: 5120 kB.

Àrea segura recomanada per a la imatge: col·loqueu el contingut important al centre, de manera que ocupi el 80% de la imatge.

Combinacions de formats d'imatge

Els recursos d'imatge es poden mostrar en els formats i les combinacions següents en ordinadors i mòbils.

Mòbil
  • 3 imatges quadrades en paral·lel
  • Una imatge quadrada
Ordinador
  • Una imatge quadrada
  • Una imatge horitzontal
  • 3 imatges quadrades en paral·lel
  • Dues imatges horitzontals i una imatge quadrada, en paral·lel
  • Una imatge horitzontal i 3 imatges quadrades, en paral·lel
Nota: no podeu controlar quin format servirà perquè la determinació depèn de la subhasta. El millor que podeu fer és assegurar-vos que hàgiu penjat prou recursos d'imatge i que tingueu activats els recursos d'imatge dinàmica. Us recomanem que tingueu quatre imatges úniques al nivell de campanya o de grup d'anuncis amb almenys una imatge quadrada (1 x 1) i una d'horitzontal (1,91 x 1) per maximitzar la idoneïtat de la difusió.

Nota: en crear recursos d'imatge, confirmeu que sou propietari de tots els drets legals de la imatge i que teniu permís per compartir-la amb Google perquè la pugui utilitzar en nom vostre per a publicitat o altres finalitats comercials.

Pràctiques recomanades per crear recursos d'imatge efectius

Utilitzar recursos d'imatge i recursos d'imatge dinàmica

Tant els recursos d'imatge penjats pels anunciants com els recursos d'imatge dinàmica se sotmeten a unes comprovacions de qualitat i de rellevància estrictes per garantir una bona experiència. Quan els recursos d'imatge dinàmica estan activats, tant els recursos d'imatge que proporcioneu com els recursos d'imatge dinàmica seran aptes per difondre's.

Crear el recurs d'imatge adequat en funció de l'estructura del compte

Quan creeu recursos d'imatge al nivell de grup d'anuncis o de campanya, tingueu en compte l'estructura del compte pels motius següents:

• El nivell de grup d'anuncis garanteix la rellevància més estricta, sempre que el compte estigui ben estructurat.
  • El nivell de campanya garanteix una implementació més ràpida en casos en què les imatges siguin rellevants per a tots els anuncis de la campanya.

Afegir més de quatre imatges úniques al grup d'anuncis o a la campanya

Trobeu un bon equilibri entre el gran esforç que implica crear recursos d'imatge i el rendiment que tenen afegint almenys quatre imatges úniques i rellevants al nivell de grup d'anuncis o de campanya.

Implementar imatges amb tots dos tipus de relació d'aspecte

Utilitzeu imatges quadrades (1 x 1) i horitzontals (1,91 x 1). Prioritzeu les imatges quadrades, ja que són obligatòries. Podeu utilitzar imatges horitzontals per activar-ne la difusió mitjançant experiments.

Nota: podeu retallar les imatges amb el selector d'imatges durant la implementació.

Afegir imatges rellevants

Assegureu-vos d'afegir imatges que siguin rellevants per a les consultes en què seran aptes per mostrar-se, per als anuncis de text amb què es mostraran i per a la pàgina de destinació a la qual dirigeix l'URL final. Les imatges han de ser rellevants, de la mateixa manera que els títols i les descripcions.

Fer que els recursos d'imatge siguin útils

Les imatges que afegiu poden transmetre un argument de venda, mostrar visualment informació difícil de comunicar o animar els clients a emprendre accions.

Centrar-se en la qualitat

Si col·loqueu el contingut important al centre, de manera que ocupi el 80% de la imatge, ajudareu l'usuari a entendre'n bé el significat. Els fons senzills també destaquen l'essència del contingut. Obteniu més informació sobre els requisits de format dels recursos d'imatge.

Experimentar per saber què s'ajusta al contingut

Podeu inspirar-vos experimentant amb l'aspecte del recurs d'imatge. Utilitzeu una àmplia varietat d'estils de creativitat, com ara imatges de productes, imatges d'estils de vida i visualitzacions creatives de conceptes abstractes.

Cost

Quan algú fa clic al recurs d'imatge, se us cobra en funció del cost per clic (CPC), de manera semblant a com es fa amb els anuncis de text de cerca. Les imatges del recurs d'imatge són clicables. Pels clics, se us cobra el mateix CPC que per un clic al títol d'un anunci de text.

Instruccions

Crear recursos d'imatge nous

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Nota: l'opció per crear recursos d'imatge es mostra automàticament només quan compliu tots els requisits.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic al botó de més i seleccioneu Imatge.
  5. Al menú desplegable "Afegeix a", seleccioneu la campanya o el grup d'anuncis a què voleu afegir els recursos d'imatge.
  6. Feu clic al botó de més que hi ha al costat de l'opció "Imatges" i, a continuació, seleccioneu una font d'imatge a la part superior del quadre de diàleg.
  7. Podeu seleccionar:
    • Crea: per afegir recursos d'imatge, seleccioneu "Biblioteca de recursos", "Penja", "Lloc web o mitjà social" o "Imatges d'arxiu gratuïtes".
    • Utilitza'n d'existents: seleccioneu recursos d'imatge existents de qualsevol campanya o grup d'anuncis del compte.
  8. Seguiu les indicacions per penjar les imatges.
  9. Si alguna de les imatges no té una relació d'aspecte d'1:1 o d'1,9:1, haureu de retallar-la per poder incloure-la al recurs d'imatge. Feu clic a la imatge que voleu retallar, apliqueu els canvis i, tot seguit, feu clic a Continua. Repetiu aquest pas amb cada imatge.
  10. Seleccioneu fins a 20 imatges per als recursos d'imatge i, a continuació, feu clic a Desa.
  11. Podeu veure una previsualització del recurs d'imatge final a la part dreta de la pantalla. Si voleu fer canvis, feu clic a la icona de llapis Edita.
    • Nota: és possible que l'anunci no sempre inclogui tot el text i que quedi escurçat en alguns formats.
  12. Quan estigueu a punt per publicar l'anunci, feu clic a Desa.

Suprimir un recurs d'imatge

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Ara veureu una taula amb tots els vostres recursos. Seleccioneu Associacions (heretades) al menú desplegable "Visualització de taula".
  5. Seleccioneu Imatge a la llista que hi ha a sobre de la barra d'eines de la taula.
  6. Cerqueu el recurs d'imatge que voleu suprimir.
  7. Marqueu la casella que hi ha a l’esquerra del recurs que voleu suprimir.
  8. A la barra d'eines de la taula, feu clic a Treu.
  9. Feu clic a Confirma per suprimir el recurs d’imatge.
Si busqueu una manera més automatitzada de gestionar els recursos d'imatge, teniu els recursos d'imatge dinàmica, que utilitzen l'aprenentatge automàtic per seleccionar automàticament imatges rellevants de la pàgina de destinació de l'anunci i afegir-les a l'anunci. Un cop activats, les imatges de les pàgines de destinació s'afegiran als grups d'anuncis del vostre compte. Obteniu més informació sobre els recursos d'imatge dinàmica.