Om elementrapporten for responsive søkeannonser på annonsenivå

I rapporten om elementer på annonsenivå vises alle elementene du har brukt i de responsive søkeannonsene dine, og du kan sammenligne elementene du bruker i enkeltannonser. Du kan se hvilke elementer du bør bytte ut, og hvilke elementer som er mest effektive. Denne informasjonen kan du bruke til å oppnå bedre resultater for annonsene dine.

Før du begynner

Du må opprette en responsiv søkeannonse for å se rapporten om elementer. Finn ut mer om responsive søkeannonser.

Du kan også se elementrapporter på kampanjenivå samt kombinasjonene av elementer som ble opprettet, i kombinasjonsrapporten.

Slik fungerer det

Følg denne fremgangsmåten for å se rapporten om elementer i responsive søkeannonser på annonsenivå:

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Annonser.
  4. Finn og klikk på den aktuelle responsive søkeannonsen.
  5. Klikk på Se informasjon om elementet nederst i den aktuelle responsive søkeannonsen.

Nå åpnes rapporten om elementer på annonsenivå for den responsive søkeannonsen.

Dette finner du i rapporten om elementer på annonsenivå

Filtre og visninger

Hvis du har en omfattende liste med elementer, kan du filtrere disse etter aktivert tilstand, elementtype og resultater. Du kan også laste ned rapporten.

Elementer

I «Elementer»-kolonnen ser du hva de ulike elementene inneholder.

Elementtype

I «Elementtype»-kolonnen blir det definert hvordan de ulike elementene skal brukes. Her følger noen vanlige elementtyper:

• overskrift
  • beskrivelse

Festet i plassering

I «Festet i plassering»-kolonnen kan du se hvor overskriftene og beskrivelsene dine vises når de er festet i bestemte plasseringer. Finn ut mer om hvordan du fester overskrifter og beskrivelser i bestemte plasseringer.

Visninger

I «Visninger»-kolonnen kan du se hvor ofte elementet ditt vises. En visning telles hver gang elementet ditt vises i en annonse på en søkeresultatside eller andre nettsteder i Google-nettverket. Finn ut mer om visninger.

Tips: Fra tid til annen får kanskje ikke et element noen visninger, hvis det anslås at du kommer til å få bedre resultater med andre elementer. Hvis det har gått flere uker uten at et element har fått noen visninger, bør du vurdere å bytte det ut med et annet.

Resultater

Ved hjelp av «Resultater»-kolonnen er det enkelt å sammenligne resultatene for elementene dine med resultatene for andre elementer av samme type i den responsive søkeannonsen. Dermed kan du prioritere optimaliseringen av de responsive søkeannonsene ved å legge til eller bytte ut elementer ut fra resultatene de oppnår. Finn ut mer om hvordan du lager effektive søkeannonser.

Merk: Responsive søkeannonser må vanligvis ha rundt 2000 visninger i «Google Søk: øverst»-segmentet i løpet av 30 dager for at en vurdering skal vises i resultatvurderingskolonnen. Finn ut mer om hvordan du bruker segmenter i tabeller.

Når du har lagt til et element, vises «Innlæringsfase»-vurderingen mens systemet vurderer resultatene fra elementet opp mot andre elementer i den responsive søkeannonsen. Når innholdselementet ditt har tilstrekkelig med trafikk, kan det få resultatvurderingen «Lav», «God» eller «Best».

Merk: Hvis du endrer datoperioden, har dette ingen innvirkning på «Resultater»-kolonnen. Vurderingen som vises er alltid den gjeldende vurderingen.

Du bør bytte ut elementer med vurderingen «Lav», beholde elementer med vurderingen «God» og bruke elementer med vurderingen «Best» for at annonsene dine skal bli mer effektive.

Tips: Legg til så mange elementer som mulig i stedet for bare å fjerne de med vurderingen «Lav». Jo flere elementer du legger til i den responsive søkeannonsen, desto flere alternativer er tilgjengelige for å lage annonser du oppnår gode resultater med.

I rapporten om elementer på annonsenivå kan du få innsikt i resultatene du oppnår med elementene dine. Du kan redigere elementene ved å velge redigeringsikonet ved siden av det aktuelle elementet.

Merk: Det er foreløpig bare mulig å redigere elementer direkte i elementrapporten for tekstelementer.
Resultatvurdering for elementer Beskrivelse
Venter Det foreligger foreløpig ingen resultatinformasjon om dette elementet. Det blir vist en resultatrangering for dette elementet så fort det er samlet inn tilstrekkelig med informasjon.
Innlæringsfase Informasjonen som brukes som utgangspunkt for å vurdere dette elementet, blir fortsatt samlet inn. Det blir vist en resultatrangering for dette elementet så fort det er samlet inn tilstrekkelig med informasjon.
Lav Av alle elementene av denne typen oppnår du blant de dårligste resultatene med dette elementet. Du kan oppnå bedre samlede resultater hvis du erstatter dette elementet med et annet element.
God Du oppnår gode resultater med dette elementet i forhold til resultatene du oppnår med andre elementer av denne typen. Behold dette elementet, og prøv å legge til flere elementer for å oppnå enda bedre resultater med annonsen din.
Best Av alle elementene av denne typen oppnår du blant de beste resultatene med dette elementet. Hvis du legger til flere elementer av denne typen, oppnår du sannsynligvis bedre annonseresultater.
«--» (Ikke vurdert) To bindestreker («--») betyr at en resultatrangering ikke er tilgjengelig for dette elementet. Dette kan skje om det ikke finnes tilstrekkelig mange elementer av den samme typen å sammenligne det med, om elementet ikke er aktivt, eller om elementet ikke får nok trafikk til at de relative resultatene kan fastslås.

Linker til relatert innhold