Lag og endre tekstannonser (Google Ads-mobilappen)

Viktig
  • Fra og med 30. juni 2022 kan du ikke lenger opprette eller endre utvidede tekstannonser.
  • De eksisterende utvidede tekstannonsene dine blir fortsatt vist, og også fremover får du rapporter om resultatene du oppnår med dem.
  • Du kan fortsatt sette de utvidede tekstannonsene på pause, gjenoppta kjøringen av dem eller fjerne dem hvis du ønsker det.
  • Vi anbefaler på det sterkeste at du går over til å bruke responsive søkeannonser.
  • Finn ut mer om denne endringen for utvidede tekstannonser

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du lager og endrer tekstannonser i Google Ads-mobilappen. Hvis du ønsker å lage eller endre tekstannonser på Google Ads-nettstedet, kan du se artikkelen Opprett nye tekstannonser.

For at du skal kunne nå ut til potensielle kunder på en effektiv måte, må tekstannonsene dine være informative, relevante og engasjerende. Her er et eksempel på en tekstannonse i Søkenettverket:

Lag tekstannonser

1. Gå til den nederste navigasjonsraden, trykk på Mer, og velg deretter Annonser.
  2. Trykk på plussknappen og velg Tekstannonse.
  3. Trykk på kampanjen du vil lage en tekstannonse for.
  4. Trykk på annonsegruppen du ønsker å legge til tekstannonsen i.
    • Oppgi endelig nettadresse, overskrift, beskrivelse samt tekst i de valgfrie Visningsbane-feltene.
      Merk: Trykk på forhåndsvisningsikonet for å se potensielle annonser som er utformet med utgangspunkt i elementene dine.
  5. Når du er fornøyd med den nye tekstannonsen, trykker du på Lagre.

Før den lagrede annonsen din blir vist for kundene, går Google Ads-systemet gjennom innholdet og formateringen for å sikre at retningslinjene våre for annonsering er overholdt.

Rediger tekstannonser

1. Gå til den nederste navigasjonsraden, trykk på Mer, og velg deretter Annonser.
  2. Trykk på annonsen du vil redigere.
  3. I dialogboksen kan du endre dette:
    • endelig nettadresse
    • visningsbane
    • overskrifter
    • Beskrivelser
  4. Trykk på Lagre. Ved å lagre annonsen oppdateres den til en ny versjon, og den sendes til gjennomgang. Statistikken for de tidligere versjonene forblir synlige.

Retningslinjeproblemer

Hvis du forsøker å lagre en tekstannonse, og «Retningslinjeproblemer»-forgrunnsvinduet vises, betyr dette at annonsen ikke er i tråd med retningslinjene for Google Ads. I forgrunnsvinduet blir du fortalt hvilke retningslinjer som ikke overholdes i annonsen. Trykk på KORRIGER FEILENE, og gjør så endringene som kreves for at annonsen skal være i tråd med retningslinjene for Google Ads.