Voeg winkelbezoeken toe aan Slim bieden toe om betere omnichannel-resultaten te genereren

19 september 2019

Mensen wisselen moeiteloos tussen online en offline kanalen om de producten en services te vinden die ze nodig hebben. Als u de omnichannel-ROI eenvoudiger wilt maximaliseren, zijn winkelbezoeken in Slim bieden nu beschikbaar voor alle adverteerders voor campagnes in het zoeknetwerk en Shopping-campagnes.

Zet insights om in actie

Meer dan 70% van de adverteerders maakt al gebruik van Slim bieden, maar tot nu toe kon u alleen optimaliseren voor online conversies. Met winkelbezoeken in Slim bieden kunt u op een alomvattendere manier optimaliseren voor de totale omnichannel-prestaties, zodat u betere resultaten behaalt en tijd bespaart.

MediaMarkt, de grootste detailhandelaar in consumentenelektronica van Europa, verbeterde de campagneprestaties door de Slim bieden-strategie te wijzigen en er winkelbezoeken aan toe te voegen.

MediaMarkt Logo
"Als onderdeel van de groeistrategie voor MediaMarkt Turkije streven we ernaar om zowel online als in winkels meer verkeer te genereren. Door onze biedstrategie te wijzigen van online naar omnichannel, konden we de omnichannel-opbrengst in onze testcampagnes met 113 procent verhogen. We zijn van plan deze aanpak te implementeren in andere campagnes.'
-Selçuk Kaya, Digital Marketing Manager, MediaMarkt Turkije

Flexibele tests op campagneniveau

Het kan lastig zijn om een nieuwe biedstrategie uit te proberen op accountniveau. Daarom is het nu mogelijk om te testen en winkelbezoeken op te nemen in uw Slim bieden-strategie voor bepaalde campagnes in het zoeknetwerk en Shopping-campagnes. Als u de conversie-instelling op campagneniveau inschakelt, kunt u winkelbezoeken opnemen als een optimaliseerbare conversie voor een subset van campagnes in het zoeknetwerk voordat u uw biedstrategie voor omnichannel uitbreidt naar uw gehele account. Als u een vergelijkbare test wilt uitvoeren in een subset van uw Shopping-campagnes, neemt u contact op met uw Google-accountteam om deel te nemen aan de bètaversie van Shopping-conversiedoelen.

Raadpleeg onze praktische tips om te zien hoe u winkelbezoeken kunt waarderen en uw campagnes kunt optimaliseren met Slim bieden.

Gepost door John Chen, Group Product Manager, Google Ads