Uw Google Ads- en Skillshop-accounts koppelen en ontkoppelen

Als u uw individuele Skillshop-certificeringen wilt laten meetellen voor de Google Partners-vereisten voor uw bedrijf, moet u uw Google Ads-account en uw Skillshop-account koppelen. Een van de vereisten voor de Google Partner-badge heeft betrekking op certificeringen, dus het is belangrijk dat u uw Google Ads- en Skillshop-account koppelt.

Meer informatie over hoe u certificeringen kunt laten meetellen voor de certificeringsvereisten

Voordat u begint

Opmerking:

• U moet een Skillshop-account instellen. Meer informatie over hoe u uw Skillshop-account instelt
  • We raden u aan één Skillshop-account te koppelen aan het account van één Google Ads-gebruiker.
    • Als een andere Skillshop-gebruiker een koppeling probeert te maken met hetzelfde e-mailadres, wordt een foutmelding weergegeven. Deze gebruiker kan pas een koppeling maken nadat de oorspronkelijke gekoppelde gebruiker het e-mailadres heeft ontkoppeld.
    • Hoewel het mogelijk is om een Skillshop-account te koppelen aan meerdere e-mailadressen van verschillende Google Ads-gebruikers (in de UI weergegeven als 'gedeeld met N andere gebruikers'), wordt slechts 1 set certificeringen geteld.
  • We raden aan uw persoonlijke e-mailadres voor uw Skillshop-account te gebruiken en dit te koppelen aan een zakelijk e-mailadres in Google Ads. Op deze manier worden uw certificeringen nog steeds aan u toegeschreven als u voor een ander bedrijf gaat werken.

Instructies

Uw Google Ads- en Skillshop-accounts koppelen

1. Ga naar de pagina Profiel bewerken van uw Skillshop-account. U kunt dit op twee manieren doen:
  2. Ga naar Skillshop en log in. Gebruik de gegevens van uw persoonlijke Skillshop-account (of het account dat u gebruikt om certificeringen te behalen).
  3. Klik rechtsboven op uw profielfoto. Klik vervolgens op Mijn profiel. Klik onder de profielfoto op Profiel bewerken.
  4. Scroll omlaag om de gegevens van mijn Skillshop-account te delen.
  5. Kies de knop Uw Google Ads-account koppelen en selecteer het e-mailadres dat u in uw Google Ads-account gebruikt om ervoor te zorgen dat uw Google Ads-certificeringen worden bijgeschreven op uw Google Ads-account.
  6. Lees de Overeenkomst voor het delen van gegevens. Klik op Akkoord en doorgaan.
  7. Log in met of kies het e-mailadres dat u gebruikt voor toegang tot uw Google Ads-manageraccount.

Als u weer inlogt op uw Google Ads-account, wordt uw geüpdatete koppelingsstatus weergegeven in de tabel Gebruikerscertificeringen op het tabblad Partners-programma.

De koppelingsstatus bekijken

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant op het tabblad Partners-programma.
  3. Klik op de kaart Badgestatus op de link Informatie weergeven.
  4. Ga op de pagina Badgestatus naar het gedeelte Certificeringen en klik op Gebruikers weergeven.
  5. Op de pagina Gebruikerscertificeringen ziet u een lijst met gebruikers en hun koppelingsstatus. Als u bent ingelogd op uw Ads-manageraccount, is het e-mailadres tussen haakjes in deze tabel het Skillshop-gebruikersaccount dat u heeft gekoppeld aan uw Ads-account.

Uw Google Ads- en Skillshop-accounts ontkoppelen

1. Log in op uw persoonlijke Skillshop-account.
  2. Klik rechtsboven op uw profielfoto. Klik vervolgens op Mijn profiel. Klik onder de profielfoto op Profiel bewerken.
  3. Scroll omlaag naar het gedeelte Mijn Skillshop-accountgegevens delen.
  4. Onder de knop Maak een verbinding met Google Ads-account wordt de tekst Google Ads weergegeven, gevolgd door uw e-mailadres.
  5. Klik op het x-icoon om uw account te ontkoppelen.