Uw Google Partners- en Skillshop-accounts koppelen en ontkoppelen

U kunt geüpdatete individuele Skillshop-certificeringen alleen laten meetellen voor de nieuwe Partner-badgestatus van 2021 voor uw bedrijf door uw Google Ads- en Skillshop-accounts te koppelen. Certificeringen vormen een van de belangrijke vereisten om in aanmerking te komen voor de Partner-badge. Zorg er daarom voor dat alle gebruikers binnen uw bedrijf hun Google Ads- en Skillshop-accounts koppelen.

Meer informatie over hoe u certificeringen kunt laten meetellen voor de Partner-status van uw bedrijf

Opmerking: Alleen gebruikers die al Skillshop-certificeringen hebben, kunnen hun Google Ads- en Skillshop-accounts koppelen.
Voordat u kunt beginnen, moet u een Skillshop-account instellen. Meer informatie over hoe u uw Skillshop-account instelt

Voordat u begint

Let op:

• We raden u aan één Skillshop-account te koppelen aan één Google Ads-account.
    • Als nog een Skillshop-gebruiker een koppeling probeert te maken met hetzelfde Google Ads-account, verschijnt er een foutmelding en kan deze gebruiker pas een koppeling maken nadat het oorspronkelijke account is ontkoppeld.
    • Hoewel het mogelijk is om één Skillshop-account te koppelen aan meerdere Google Ads-accounts (deze worden weergegeven als 'gedeeld met N andere gebruikers' in de gebruikersinterface), wordt slechts één set certificeringen geteld.
  • We raden u om Skillshop-certificeringen te verzamelen met een persoonlijk e-mailadres en de certificeringen in Google Ads te koppelen met een zakelijk e-mailadres. Op deze manier worden uw certificeringen nog steeds aan u toegeschreven wanneer u van bedrijf verandert.

Instructies

De onderstaande instructies voor koppeling zijn geldig voor de huidige Google Partner- en Premier Google Partner-badges en voor de nieuwe badge die in 2021 wordt gelanceerd. Meer informatie over de nieuwe certificeringsvereisten voor de badge van 2021.

Uw Google Ads- en Skillshop-accounts koppelen

1. Ga naar de pagina 'Profiel bewerken' van uw Skillshop-account. U kunt dit op twee manieren doen:
    1. Ga naar Skillshop en log in. Gebruik de gegevens van uw persoonlijke Skillshop-account (of het account dat u gebruikt om certificeringen te behalen). Klik rechtsboven op uw profielfoto. Klik vervolgens op Mijn profiel. Klik onder de profielfoto op Profiel bewerken.
    2. U kunt ook op deze link klikken. Lees de informatie over waarom het belangrijk is om uw persoonlijke Skillshop-account te koppelen. Klik op Volgende. Klik vervolgens op de link 'Klik hier' om in te loggen met uw Skillshop-gegevens. De pagina 'Profiel bewerken' wordt geopend.
  2. Scroll omlaag naar het gedeelte 'Koppel een of meer van uw Google Ads- of YouTube-accounts aan uw Skillshop-profiel'.
  3. Klik op Maak een verbinding met Ads-account.
  4. Lees de overeenkomst voor het delen van gegevens. Klik op Akkoord & doorgaan.
  5. Log in met of kies het account dat u gebruikt voor toegang tot uw Google Ads-manageraccount.

Als u weer inlogt op uw Google Ads-account, ziet u als het goed is de geüpdatete koppelingsstatus.

De koppelingsstatus bekijken

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het navigatiemenu aan de linkerkant op het tabblad Partners-programma.
  3. Klik op de kaart 'Badgestatus' op de link Informatie weergeven.
  4. Ga op de pagina met de badgevereistentabel naar de rij 'Certificeringen' en klik op de hyperlinktekst onder de status.
  5. De gebruikerspagina wordt geopend. U ziet een lijst van gebruikers en informatie over hun koppelingsstatus.

Uw Google Ads- en Skillshop-accounts ontkoppelen

1. Log in op uw persoonlijke Skillshop-account. De pagina 'Profiel bewerken' wordt geopend.
  2. Scroll omlaag naar het gedeelte 'Koppel een of meer van uw Google Ads- of YouTube-accounts aan uw Skillshop-profiel'.
  3. Onder de knop 'Maak een verbinding met Ads-account' wordt de tekst 'Google Ads' weergegeven, gevolgd door uw e-mailadres.
  4. Klik op het x-icoon om uw account te ontkoppelen.