Google Ads ‑tilin laskutusasetusten ylläpitäminen hallinnoijan tililtä

Laskutusasetukset sisältävät tietoa maksutavoista sekä asiakirjojen toimitusosoitteista, joihin kuukausilaskut lähetetään. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda laskutusasetukset Google Ads ‑asiakastileille ja tehdä niihin muutoksia.

Huom. Voit käyttää samoja laskutusasetuksia useille Google Ads ‑asiakastileille ja saada yhden yhdistetyn laskun kerran kuussa. Lue lisää yhdistetystä laskutuksesta.

Ennen kuin aloitat

• Tarvitset laskutusasetusten luomiseen, käyttöön ja muokkaamiseen järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, normaalit pääsyoikeudet tai pääsyn vain laskutukseen maksuhallinnoijan tilillä. Kirjaudu kyseiselle tilille ja siirry sieltä asiakastilille.
  • Maksujen hallinnoijan tili on linkitettävä maksuprofiiliin. Lue lisää maksuprofiilin linkkityypeistä ja luvista.
Jos tarvitset lisää apua laskutusasetustesi kanssa, ota meihin yhteyttä.

Uusien laskutusasetusten luominen hallinnoijan tilillä

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse Laskutus-kohdasta Laskutusasetukset.
  3. Lisää uudet laskutusasetukset klikkaamalla pluspainiketta .
  4. Valitse seuraavalta sivulta laskutusmaa ja ‑valuutta.
  5. Lisää maksuprofiilin tunnus tai hae tunnusta, jota haluat käyttää uusissa laskutusasetuksissa. Valitsemasi maksuprofiili on taloudellisesti vastuussa Google Ads ‑tilistä.
  6. Lisää Miten maksat ‑kohtaan tarvittavat laskutusasetusten tiedot:
    • Laskun nimi
    • Sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään
    • Postiosoite, johon lasku lähetetään (valinnainen)
    • Laskutusosoite
    • Palvelusopimus.
  7. Klikkaa Luo laskutusasetukset.

Juuri luodut laskutusasetukset näkyvät hallinnoijan tilisi Laskutusasetukset-sivulla, ja voit käyttää niitä sivun päivittämisen jälkeen.

Aiemmin luotujen laskutusasetusten lisääminen uudelle asiakastilille

Jos lisäät Google Ads ‑tilin laskutusasetuksiin, joita käytetään jo toisella Google Ads ‑tilillä, molemmat tilit näkyvät yhdistetyllä laskulla.

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit ja klikkaa ylhäältä Tulokset.
  3. Valitse asiakastili, jolle haluat lisätä laskutusasetukset.
  4. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse sitten Laskutus-kohdasta Asetukset.
  5. Klikkaa Laskutusmääritys-sivulta Valitse nykyiset laskutusasetukset.
  6. Valitse uudesta ikkunasta haluamasi laskutusasetukset ja klikkaa Tallenna ja jatka.
  7. Lisää Budjetin määritys ‑sivulle budjetin tiedot ja klikkaa Tallenna ja lopeta.
Huom. Saatavilla olevien asetusten luettelo sisältää vain aktiiviset asetukset, joiden valuutta on sama ja jotka eivät ole maksujen hallinnoijan tilillä piilotettuja.

Uusien laskutusasetusten lisääminen uudelle asiakastilille

Kun määrität asiakastilin tai hallinnoijan tilin laskutusta, voit myös luoda uudet laskutusasetukset, jotka linkitetään asiakastiliin tai hallinnoijan tiliin.

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit ja klikkaa ylhäältä Tulokset.
  3. Valitse asiakastili, jolle haluat lisätä laskutusasetukset.
  4. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse sitten Laskutus-kohdasta Asetukset.
  5. Klikkaa Laskutusmääritys-sivulta Luo uudet laskutusasetukset.
  6. Valitse uudesta ikkunasta hallinnoijan tili, jonka alaisuuteen haluat luoda asetukset.
  7. Valitse laskutusmaa. Huomaa, että tilin valuutta on määritetty tilin luomisen yhteydessä, joten sitä ei voi muuttaa.
  8. Lisää maksuprofiilin tunnus tai hae tunnusta, jota haluat käyttää uusissa laskutusasetuksissa. Valitsemasi maksuprofiili on taloudellisesti vastuussa Google Ads ‑tilistä.
  9. Lisää tarvittavat laskun määrityksen tiedot:
    • Laskun nimi
    • Sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään
    • Postiosoite, johon lasku lähetetään (valinnainen)
    • Laskutusosoite
    • Palvelusopimus.
  10. Klikkaa Luo ja valitse asetukset.
  11. Lisää Budjetin määritys ‑sivulle budjetin tiedot ja klikkaa Tallenna ja lopeta.

Asiakastilin laskutusasetusten muuttaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit ja klikkaa Budjetit.
  3. Valitse Maksutili-sarakkeesta muutettavat laskutusasetukset.
  4. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Laskutuksen siirrot ja klikkaa Muuta laskutusasetuksia.
  5. Valitse muutoksen voimaantulopäivä tai valitse Mahdollisimman pian.
  6. Valitse Laskutusmääritys-kohdan vierestä joko Valitse nykyiset laskutusasetukset tai Luo uudet laskutusasetukset ja klikkaa Tallenna ja jatka.
  7. Lisää Budjetin määritys ‑sivulle budjetin tiedot ja klikkaa Tallenna ja lopeta.
Huom. Saatavilla olevien asetusten lista sisältää vain aktiiviset asetukset, joiden maksuprofiili ja valuutta ovat samat kuin nykyisillä asetuksilla ja jotka eivät ole piilotettuja maksuhallinnoijan tilillä.

Uuden Google Ads ‑tilin luominen automaattisilla tai manuaalisilla maksuilla hallinnoijan tililtä

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset ja klikkaa sivun yläosasta Alatilin asetukset.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Luo uusi tili.
  4. Valitse tilin nimi, tyyppi, maa, aikavyöhyke ja valuutta.
  5. Klikkaa Tallenna ja jatka.

Tallennuksen jälkeen siirryt Laskutusmääritys-sivulle. Valitse automaattiset tai manuaaliset maksut uudelle tilille näin:

1. Klikkaa oikealta Luo uusi määritys toisella maksutavalla.
  2. Vieritä linkitettyjen maksuprofiilien kohdalle ja klikkaa Lisää uusi maksuprofiili.
  3. Valitse Miten maksat ‑kohdasta Automaattiset maksut tai Manuaaliset maksut.
  4. Lisää yrityksen nimi, osoite ja maksuvälineen tiedot.
  5. Klikkaa Lähetä.