Google Ads ‑tilin laskutusasetusten ylläpitäminen hallinnoijan tilillä

Laskutusasetukset sisältävät tietoa maksutavoista sekä asiakirjojen toimitusosoitteista, joihin kuukausilaskut lähetetään. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten luot laskutusasetukset Google Ads ‑asiakastileille ja muutat niitä.

Huom. Voit käyttää samoja laskutusasetuksia useille Google Ads ‑asiakastileille ja saada yhden yhdistetyn laskun kerran kuussa. Lue lisää yhdistetystä laskutuksesta.

Ennen kuin aloitat

Uusien laskutusasetusten luominen hallinnoijan tilillä

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta  ja valitse Asetukset-kohdasta Laskutus ja maksut.
  3. Lisää uudet laskutusasetukset klikkaamalla pluspainiketta Open Create menu icon.
  4. Valitse seuraavalta sivulta laskutusmaa ja ‑valuutta.
  5. Lisää maksuprofiilin tunnus tai hae tunnusta, jota haluat käyttää uusissa laskutusasetuksissa. Maksuprofiilin avulla määrität, kuka on taloudellisesti vastuussa Google Ads ‑tilistä.
  6. Lisää Miten maksat ‑kohtaan tarvittavat laskutusasetusten tiedot:
    • Laskun nimi
    • Sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään
    • Postiosoite, johon lasku lähetetään (valinnainen)
    • Laskutusosoite
    • Palvelusopimus.
  7. Klikkaa Luo laskutusasetukset.

Juuri luodut laskutusasetukset näkyvät hallinnoijan tilisi Laskutusasetukset-sivulla, ja voit käyttää niitä sivun päivittämisen jälkeen.

Aiemmin luotujen laskutusasetusten lisääminen uudelle asiakastilille

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit ja klikkaa ylhäältä Kehitys.
  3. Valitse asiakastili, jolle haluat lisätä laskutusasetukset.
  4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta  ja valitse Asetukset-kohdasta Laskutus ja maksut.
  5. Klikkaa Laskutusmääritys-sivulta Valitse aiemmin luodut laskutusasetukset.
  6. Valitse uudesta ikkunasta haluamasi laskutusasetukset ja klikkaa Tallenna ja jatka.
  7. Lisää Budjetin määritys ‑sivulle budjetin tiedot ja klikkaa Tallenna ja lopeta.

Uusien laskutusasetusten lisääminen uudelle asiakastilille

Kun määrität asiakastilin tai hallinnoijan tilin laskutusta, voit myös luoda uudet laskutusasetukset, jotka linkitetään asiakastiliin tai hallinnoijan tiliin.

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit ja klikkaa ylhäältä Kehitys.
  3. Valitse asiakastili, jolle haluat lisätä laskutusasetukset.
  4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta  ja valitse Asetukset-kohdasta Laskutus ja maksut.
  5. Klikkaa Laskutusmääritys-sivulta Luo uudet laskutusasetukset.
  6. Valitse uudesta ikkunasta hallinnoijan tili, jonka alaisuuteen haluat luoda asetukset.
  7. Valitse laskutusmaa. Huomaa, että tilin valuutta on määritetty tilin luomisen yhteydessä, joten sitä ei voi muuttaa.
  8. Lisää maksuprofiilin tunnus tai hae tunnusta, jota haluat käyttää uusissa laskutusasetuksissa. Maksuprofiilin avulla määrität, kuka on taloudellisesti vastuussa Google Ads ‑tilistä.
  9. Lisää tarvittavat laskutusasetusten tiedot:
    • Laskun nimi
    • Sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään
    • Postiosoite, johon lasku lähetetään (valinnainen)
    • Laskutusosoite
    • Palvelusopimus.
  10. Klikkaa Luo ja valitse asetukset.
  11. Lisää Budjetin määritys ‑sivulle budjetin tiedot ja klikkaa Tallenna ja lopeta.

Asiakastilin laskutusasetusten muuttaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit ja klikkaa Budjetit.
  3. Valitse Maksutili-sarakkeesta muutettavat laskutusasetukset.
  4. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Laskutuksen siirrot ja klikkaa Muuta laskutusasetuksia.
  5. Määritä muutoksen voimaantulopäivä tai valitse vaihtoehto Mahdollisimman pian.
  6. Valitse Laskutusmääritys-kohdan vierestä joko Valitse aiemmin luodut laskutusasetukset tai Luo uudet laskutusasetukset ja klikkaa Tallenna ja jatka.
  7. Lisää Budjetin määritys ‑sivulle budjetin tiedot ja klikkaa Tallenna ja lopeta.