Asiakastilin maksuprofiilin muuttaminen

Jos hallinnoijan tiliisi on linkitetty useita maksuprofiileja, voit muuttaa asiakastiliesi maksuprofiileja milloin tahansa. Jos hallinnoijan tiliisi ei ole linkitetty useita maksuprofiileja ja haluat muuttaa profiileja, ota yhteyttä Google-tilisi hallinnoijaan ja linkitä maksuprofiilit hallinnoijan tiliisi näiden ohjeiden avulla.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit ja klikkaa Budjetit.
  3. Valitse Maksutili-sarakkeesta muokattava asiakastili.
  4. Valitse Laskutuksen siirrot ja klikkaa Vaihda maksaja.
  5. Määritä siirron voimaantulopäivä tai valitse vaihtoehto Mahdollisimman pian.
  6. Klikkaa Laskutusmääritys-kohdan vierestä joko Valitse aiemmin luodut laskutusasetukset tai Luo uudet laskutusasetukset.
    • Jos valitset aiemmin luodut laskutusasetukset, näytölle avautuu uusi ikkuna, josta voit valita uudet laskutusasetukset. Muuta maksuprofiilia valitsemalla laskutusasetukset, joissa on haluamasi maksuprofiili.
      • Huom. Näet vain sellaiset maksuprofiilit, jotka on jo linkitetty hallinnoijan tiliisi.
    • Jos valitset uusien laskutusasetusten luomisen, voit hakea uutta maksuprofiilia, joka on jo linkitetty hallinnoijan tiliisi, tai luoda uuden maksuprofiilin.
  7. Kun olet valinnut uudet laskutusasetukset ja maksuprofiilin, klikkaa Tallenna ja jatka.
  8. Lisää Budjetin määritys ‑sivulle budjetin tiedot ja klikkaa Tallenna ja lopeta.