Skift betalingsprofil for din kundekonto

Nogle gange er det nødvendigt at ændre den part, der betaler for en Google Ads-konto, f.eks. ved annoncørskift, eller når en annoncør skifter bureau. I dette scenarie skal den betalingsprofil, der betaler for Google Ads-kontiene, ændres. Desuden skal kontiene sandsynligvis flyttes til en ny managerkonto, der tilhører den nye betalingsprofil, som bliver den nye betalende manager. Denne proces kaldes en faktureringsoverførsel.

I de fleste tilfælde skal du kontakte os for at påbegynde faktureringsoverførslen. Hvis den nye betalingsprofil allerede er linket til din managerkonto, kan du dog til enhver tid ændre betalingsprofilen for dine kundekonti.

Change the payment profile for your client account

Før du begynder

1. Hvis du vil ændre en betalingsprofil for din kundekonto, skal du logge ind på den nuværende betalende managerkonto med administratoradgang, standardadgang eller kun faktureringsadgang og derefter gå til kundekontoen.
  2. Den betalende managerkonto skal være linket til både den nuværende og den nye betalingsprofil. Du kan se, om det er tilfældet, på siden "Betalingsprofiler" for den betalende manager. Få flere oplysninger om linktyper for og tilladelser til betalingsprofiler
  3. Hvis du ikke har linket de nye betalingsprofiler til din managerkonto og ønsker at foretage en faktureringsoverførsel, skal du kontakte din Google Account Manager eller følge fremgangsmåden til linkning af betalingsprofiler til din managerkonto. Du er også velkommen til at kontakte os

Husk! Alle ændringer af en betalingsprofil, herunder linkning, skal godkendes af den primære kontaktperson, der er angivet i betalingsprofilen, eller af en person, som har en mailadresse med din virksomheds domænenavn (f.eks. "brugernavn@virksomhedsdomaene.dk").

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Budgetter.
  3. Vælg den kundekonto, der skal redigeres, i kolonnen "Betalingskonto".
  4. Klik på Faktureringsoverførsler og derefter på blyantikonet . Vælg så Skift betaler.
    • Hvis ikonet er "gråt", skal du gøre følgende:
      • Tjek, at du er logget ind via den betalende manager. Du kan identificere den betalende manager på siden Faktureringsindstillinger på kundekontoen.
      • Sørg for, at flere profiler er linket til den betalende manager.
  5. Vælg den dato, hvor overførslen skal træde i kraft, eller vælg Så hurtigt som muligt.
  6. Vælg enten Vælg en allerede oprettet faktureringskonfiguration eller Opret en ny faktureringskonfiguration ud for "Faktureringskonfiguration".
    • Hvis du vælger en allerede oprettet faktureringskonfiguration, åbnes der et nyt vindue, hvor du kan vælge en ny faktureringskonfiguration. Skift betalingsprofil ved at vælge en faktureringskonfiguration med den ønskede betalingsprofil.
      • Bemærk! Der vises kun betalingsprofiler, som allerede er linket til managerkontoen.
    • Hvis du vælger at oprette en ny faktureringskonfiguration, kan du søge efter en ny betalingsprofil, der allerede er linket til din managerkonto.
  7. Klik på Gem og fortsæt, når du har valgt den nye faktureringskonfiguration og betalingsprofil.
  8. Angiv dine budgetoplysninger på siden "Budgetkonfiguration", og klik på Gem og afslut.