Skift betalingsprofil for din kundekonto

Hvis du har linket flere betalingsprofiler til din managerkonto, kan du til enhver tid skifte betalingsprofil for dine kundekonti. Hvis du ikke har linket flere betalingsprofiler til din managerkonto og ønsker at foretage en ændring, kan du kontakte din Google Account Manager og følge fremgangsmåden til linkning af betalingsprofiler til din managerkonto.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Budgetter.
  3. Vælg den kundekonto, der skal redigeres, i kolonnen "Betalingskonto".
  4. Klik på Faktureringsoverførsler og derefter på blyantikonet . Vælg så Skift betaler.
  5. Vælg den dato, hvor overførslen skal træde i kraft, eller vælg Så hurtigt som muligt.
  6. Vælg enten Vælg en allerede oprettet faktureringskonfiguration eller Opret en ny faktureringskonfiguration ud for "Faktureringskonfiguration".
  7. Hvis du vælger en allerede oprettet faktureringskonfiguration, åbnes der et nyt vindue, hvor du kan vælge en ny faktureringskonfiguration. Skift betalingsprofil ved at vælge en faktureringskonfiguration med den ønskede betalingsprofil.
    • Bemærk! Der vises kun betalingsprofiler, som allerede er linket til managerkontoen.
  8. Hvis du vælger at oprette en ny faktureringskonfiguration, kan du enten søge efter en betalingsprofil, der allerede er linket til din managerkonto, eller oprette en ny betalingsprofil.
  9. Klik på Gem og fortsæt, når du har valgt den nye faktureringskonfiguration og betalingsprofil.
  10. Angiv dine budgetoplysninger på siden "Budgetkonfiguration", og klik på Gem og afslut.