Skift betalingsprofil for din kundekonto

Du skal muligvis ændre betalingsprofilen for din kundekonto, hvis en annoncør skifter bureau eller forlader et bureau. Denne proces kaldes en faktureringsoverførsel. I forbindelse med en faktureringsoverførsel skal alle konti under den forrige betalingsprofil muligvis flyttes til en ny betalende managerkonto.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du ændrer betalingsprofilen for din kundekonto.

I de fleste tilfælde skal du kontakte os for at påbegynde faktureringsoverførslen. Hvis den nye betalingsprofil allerede er linket til din managerkonto, kan du dog til enhver tid ændre betalingsprofilen for dine kundekonti.

Change the payment profile for your client account

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet "Indstillinger" Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter dit sprog.

Før du begynder

1. Log ind på din aktuelle betalende managerkonto med administrator- eller standardadgang eller kun faktureringsadgang. Åbn derefter din kundekonto for at ændre betalingsprofilen.
  2. Tjek, om den betalende managerkonto er linket til både den aktuelle og den nye betalingsprofil på siden "Betalingsprofiler". Få flere oplysninger om linktyper for og tilladelser til betalingsprofiler
  3. Hvis du vil konfigurere en faktureringsoverførsel uden at have linket den nye betalingsprofil, kan du gøre følgende:
Bemærk! Den primære kontaktperson, der er angivet i betalingsprofilen, skal godkende alle ændringer af betalingsprofilen, og det gælder også linkning. Ændringerne kan også godkendes af en person, som har en mailadresse med virksomhedens domænenavn (f.eks. person@virksomhedsdomaenenavn.dk).

Vejledning

Sådan ændrer du betalingsprofilen

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Budgetter.
  3. Vælg den kundekonto, der skal redigeres, i kolonnen "Betalingskonto".
  4. Klik på Faktureringsoverførsler og derefter på blyantikonet , og vælg Skift betaler.
    • Hvis ikonet er "gråt", skal du gøre følgende:
      • Tjek, at du er logget ind som kontoens betalende manager. Du kan se den betalende manager på siden "Faktureringsindstillinger" på kundekontoen.
      • Sørg for, at flere profiler er linket til den betalende manager.
  5. Vælg den dato, hvor overførslen skal træde i kraft, eller vælg Så hurtigt som muligt.
  6. Vælg enten Vælg en allerede oprettet faktureringsopsætning eller Opret en ny faktureringsopsætning ud for "Faktureringskonfiguration".
    • Vælg en allerede oprettet faktureringsopsætning: Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan vælge en ny faktureringsopsætning. Du kan ændre betalingsprofilen ved at vælge en faktureringsopsætning med den ønskede betalingsprofil.
      • Bemærk! Der vises kun betalingsprofiler, som allerede er linket til managerkontoen.
    • Opret en ny faktureringsopsætning: Du kan søge efter en ny betalingsprofil, der allerede er linket til din managerkonto.
  7. Klik på Gem og fortsæt.
  8. Angiv dine budgetoplysninger på siden "Budgetkonfiguration".
  9. Klik på Gem og udfør.