Canviar el perfil de pagaments d'un compte de client

De vegades, cal canviar el perfil de pagaments del compte de client per un de nou; per exemple, quan un anunciant canvia d'agència o deixa de treballar-hi. Aquest procés s'anomena transferència de la facturació. Durant una transferència de la facturació, és possible que tots els comptes que hi hagi dins el perfil de pagaments anterior s'hagin de moure a un compte de gestor de pagaments nou.

En aquest article us expliquem com podeu canviar el perfil de pagaments del vostre compte de client.

Si el compte de client es manté dins de la jerarquia del compte de gestor i el perfil de pagaments nou ja està enllaçat al compte de gestor, podeu canviar el perfil de pagaments dels comptes de client seguint les instruccions que s'indiquen a continuació.

Si el compte de client es mou a una jerarquia de compte de gestor externa (com ara una altra agència), podeu iniciar la transferència del compte seguint els passos que s'indiquen aquí.

Change the payment profile for your client account

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Abans de començar

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de pagaments actual amb accés d'administrador, estàndard o només de facturació. A continuació, obriu el compte de client per canviar el perfil de pagaments.
  2. Comproveu si el compte de gestor de pagaments actual està enllaçat tant al perfil de pagaments actual com al nou a la pàgina "Perfils de pagaments". Més informació sobre els tipus d'enllaç dels perfils de pagaments i els permisos corresponents.
  3. Per configurar una transferència de la facturació quan no tingueu el perfil de pagaments nou enllaçat, podeu fer el següent:
Nota: el contacte principal que figura al perfil de pagaments ha d'aprovar tots els canvis que es facin al perfil, inclòs l'enllaçament. Els canvis també els pot aprovar una persona que utilitzi una adreça electrònica amb el mateix nom de domini de l'empresa (per exemple, persona@).

Instruccions

Passos per canviar el perfil de pagaments

1. Al compte de gestor de Google Ads, al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes.
  2. Feu clic a Pressupostos
  3. A la columna "Compte de pagaments", seleccioneu el compte de client que voleu editar.
  4. Feu clic a Transferències de facturació i, tot seguit, a la icona de llapis , i seleccioneu Canvia la persona que paga.
    • Si la icona es mostra de color gris, feu el següent:
      • Comproveu que hàgiu iniciat la sessió com a gestor de pagaments del compte. Podeu identificar el gestor de pagaments a la pàgina "Configuració de facturació" del compte de client.
      • Assegureu-vos que tant el perfil de pagaments actual com el nou estiguin enllaçats al gestor de pagaments.
  5. Trieu la data d'efecte de la transferència o bé seleccioneu Al més aviat possible.
  6. Al costat de "Configuració de facturació", trieu Selecciona una configuració de facturació existent o bé Crea una configuració de facturació.
    • Selecciona una configuració de facturació existent: s'obrirà una finestra on podreu seleccionar una configuració de facturació nova. Per canviar el perfil de pagaments, seleccioneu una configuració de facturació amb el perfil de pagaments que voleu.
      • Nota: només es mostren els perfils de pagaments que ja estan enllaçats al compte de gestor.
    • Crea una configuració de facturació: podeu cercar un perfil de pagaments nou que ja estigui enllaçat al vostre compte de gestor.
  7. Feu clic a Desa i continua.
  8. A la pàgina "Configuració del pressupost", introduïu els detalls del pressupost.
  9. Feu clic a Desa i finalitza.