CPC-biedingen instellen in voor hoteladvertenties

Voordat u begint

Wanneer u een campagne maakt, kiest u een biedstrategie. Het werkelijke CPC-biedingsbedrag (een percentage of vast bedrag) moet worden ingesteld op advertentiegroepniveau en kan aanvullend ook worden ingesteld op hotelgroepniveau.

CPC-biedingen instellen of bewerken voor een advertentiegroep

U stelt een CPC-bod in wanneer u een advertentiegroep maakt. Een bod voor de advertentiegroep bewerken:

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Overzicht.
  3. Selecteer Hotelcampagnes.
  4. Klik in het paginamenu op Advertentiegroepen.
  5. Zoek uw advertentiegroep en klik op het potloodje Bewerken naast de kolom 'Standaard max. CPC' of 'CPC%'.
  6. Voer het nieuwe bedrag in en klik op Opslaan.

Biedingen instellen of bewerken voor hotelgroepen

Als u zeer specifieke CPC-biedingen wilt, kunt u deze instellen of bewerken voor hotelgroepen. Als u dit doet, kunt u biedingen instellen voor verschillende categorieën hotels, bijvoorbeeld per land/regio, individuele hotels of hotelklasse. Biedingen voor hotelgroepen bewerken:

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op Overzicht.
  3. Selecteer Hotelcampagnes en kies uw campagne.
  4. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu.
  5. Klik op het potloodje Bewerken naast de kolom 'Max. CPC' of 'Max. CPC%'.
  6. Voer het nieuwe biedingsbedrag in.

Meer informatie over hotelgroepen

Bodvoorrang

Het is altijd het meest specifieke bod dat wordt gebruikt. Als u bijvoorbeeld het bod voor een advertentiegroep op 2% CPC heeft ingesteld en een hotelgroep in die advertentiegroep op 1% CPC, wordt het bod voor de hotelgroep gebruikt.

Gerelateerde links

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.