Klikkauskohtaisten hintatarjousten määrittäminen Hotellimainoksille

Ennen kuin aloitat

Kun luot kampanjan, valitset hintatarjousstrategian. Todellinen klikkauskohtainen hintatarjoussumma (prosentuaalinen tai kiinteä) on määritettävä mainosryhmätasolla, ja voit määrittää sen myös hotelliryhmätasolla.

Mainosryhmän klikkauskohtaisten hintatarjousten määrittäminen ja muokkaaminen

Klikkauskohtainen hintatarjous määritetään mainosryhmän luomisen yhteydessä. Voit muokata mainosryhmän hintatarjousta seuraavasti:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Valitse Yleiskatsaus.
  3. Valitse Hotellikampanjat.
  4. Klikkaa sivuvalikosta Mainosryhmät.
  5. Etsi haluamasi mainosryhmä ja klikkaa Korkein klikkauskohtainen oletushinta- tai CPC % ‑sarakkeen vierestä kynäkuvaketta Muokkaa.
  6. Lisää uusi summa ja klikkaa Tallenna.

Hotelliryhmien hintatarjousten määrittäminen ja muokkaaminen

Jos haluat käyttää erittäin tarkkoja klikkauskohtaisia hintatarjouksia, voit määrittää ja muokata niitä hotelliryhmille. Näin voit määrittää erillisiä hintatarjouksia esimerkiksi maan/alueen tai hotellin luokituksen mukaan tai yksittäisille hotelleille. Voit muokata hotelliryhmien hintatarjouksia seuraavasti:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Valitse Yleiskatsaus.
  3. Valitse Hotellikampanjat ja valitse haluamasi kampanja.
  4. Klikkaa sivuvalikosta Hotelliryhmät.
  5. Klikkaa Korkein klikkauskohtainen hinta- tai Korkein CPC % ‑sarakkeen vierestä kynäkuvaketta Muokkaa.
  6. Lisää uusi hintatarjoussumma.

Lue lisää hotelliryhmistä

Hintatarjousten järjestys

Järjestelmä käyttää aina tarkempaa hintatarjousta. Jos esimerkiksi määrität 2 %:n klikkauskohtaisen hintatarjouksen mainosryhmälle ja 1 %:n klikkauskohtaisen hintatarjouksen mainosryhmään kuuluvalle hotelliryhmälle, hotelliryhmän hintatarjous on etusijalla.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.