Definir ofertes de CPC per a anuncis d'hotel

Abans de començar

Quan es crea una campanya, cal triar l'estratègia d'oferta. L'import de l'oferta de CPC real (en percentatge o nombre fix) s'ha de configurar al nivell de grup d'anuncis, tot i que també es pot fer al nivell de grup d'hotels.

Definir o editar ofertes de CPC per a un grup d'anuncis

L'oferta de CPC es defineix en el moment de crear un grup d'anuncis. Per editar l'oferta de grup d'anuncis:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Informació general
  3. Seleccioneu "Campanyes d'hotels".
  4. Al menú de pàgines, feu clic a Grups d'anuncis.
  5. Cerqueu el grup d'anuncis i feu clic a la icona de llapis Edita que hi ha al costat de la columna "CPC màx. predeterminat" o "Percentatge de CPC".
  6. Introduïu el nou import i feu clic a Desa.

Definir o editar ofertes per a grups d'hotels

Si voleu fer ofertes de CPC molt específiques, podeu definir-les o editar-les per a grups d'hotels. D'aquesta manera, podreu definir ofertes per a diferents categories d'hotels, com ara en funció del país/regió o de la categoria de l'hotel, o bé per a hotels concrets. Per editar les ofertes de grups d'hotels:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Informació general
  3. Seleccioneu "Campanyes d'hotels" i trieu la campanya.
  4. Feu clic a l'opció Grups d'hotels del menú de pàgines.
  5. Feu clic a la icona de llapis Edita que hi ha al costat de la columna "CPC màx." o "Percentatge de CPC màx.".
  6. Introduïu l'import de l'oferta que vulgueu.

Més informació sobre els grups d'hotels

Prioritat de les ofertes

Sempre es fa servir l'oferta més específica. Per exemple, si per a un grup d'anuncis definiu una oferta de 2% de CPC i, dins d'aquest grup, en definiu una altra d'1% de CPC per a un grup d'hotels, es farà servir l'oferta del grup d'hotels.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.