Om sammenligningsannoncer

Annoncér for en gruppe produkter fra din prissammenligningstjenestes website ved hjælp af sammenligningsannoncer. Alle CSS'er, der deltager i Googles CSS-program, kan placere disse annoncer i lande, der er en del af CSS-programmet.

Sådan fungerer det

Foruden karrusellen af Shopping-annoncer, der vises på Googles generelle søgeresultatsider, kan der vises en anden karrusel af sammenligningsannoncer. Folk kan skifte mellem visningen "Produkter", som viser Shopping-annoncer, og visningen "Websites til sammenligning", der viser sammenligningsannoncer.

Når folk klikker på en sammenligningsannonce, kommer de til en landingsside på dit prissammenligningswebsite. Du kan vælge landingssiden for hver annonce og også medtage den nye ValueTrack-parameter {shopping_context}, som indeholder flere oplysninger om de produkter, der blev vist på Google (f.eks. "Nike-løbesko"). Denne parameter kan også være tom.

Hver annonce er knyttet til en gruppe produkter på dit lager. Vi anbefaler, at du starter med et større antal produkter (hundredvis eller tusindvis af produkter) og derefter opretter mindre grupper, efterhånden som du ser, hvad der fungerer bedst.

Opret annoncer, der stemmer overens med dine forretningsmål. Jo flere annoncer du opretter, og jo flere produkter de viser, desto større er chancen for, at dine annoncer vises som svar på mange forskellige typer forespørgsler.

Sammenligningsannoncer bruger maksimum-CPC-budgivning (pris pr. klik), hvilket betyder, at du angiver det højeste beløb, du er villig til at betale for et klik ind på dit website. Bud fastsættes pr. annoncegruppe (hver af dem indeholder en gruppe produkter) og ikke for hvert enkelt produkt.

Auktionen for annoncepladser på fanen "Websites til sammenligning" kører uafhængigt af auktionen for annoncepladser på fanen "Produkter".

Minimumskrav

Bemærk, at de almindelige politikker for Shopping og Google Ads-politikker gælder for sammenligningsannoncer. Følgende krav skal også opfyldes for dette annonceformat:
  • Den endelige landingsside skal være på det domæne, der er knyttet til din prissammenligningstjenestekonto. Du må ikke automatisk omdirigere brugere til andre domæner.
  • Landingssiden må ikke vise pop op-vinduer eller sider med mellemliggende annoncer.
  • Landingssiden skal fremhæve relevante tilbud (der svarer til annoncens indhold) fra flere forhandlere og give folk mulighed for at sammenligne. Links fra landingssiden skal føre direkte til sælgersider, hvor folk kan købe de produkter, der blev annonceret for på prissammenligningstjenestens landingsside.

Sådan konfigurerer du sammenligningsannoncer

Før du begynder

Før du opretter en sammenligningsannonce, skal du gøre følgende:

Vejledning

Trin 1: Opret en sammenligningskampagne og annoncegruppe

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Først skal du oprette en kampagne for dine sammenligningsannoncer.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg målet Websitetrafik, eller fortsæt uden at angive et mål.
  5. Vælg den Merchant Center-konto, du vil bruge tilbud fra (dette kan være din primære CSS-konto for flere kunder eller en anden konto, der er knyttet til din CSS), og det land eller den feedetiket, du vil målrette mod. Dette land skal være et land, der er med i CSS-programmet. Du kan ikke ændre landet, der målrettes mod, efter at du har oprettet kampagnen.
  6. Vælg Sammenligningsfortegnelse som undertype for denne kampagne, og klik på Næste.
  7. Vælg indstillinger for kampagnen:
    • Kampagnenavn. Angiv et navn til kampagnen. Dette navn gør det muligt at finde kampagnen igen senere. Du kan ændre navnet, når kampagnen er blevet oprettet.
    • Gennemsnitligt dagligt budget. Vælg, hvor meget du er villig til at bruge på denne kampagne.
    • Lokationer. Du kan bruge denne indstilling til at vælge, at dine annoncer kun kan vises bestemte steder. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
  8. Vælg indstillinger for annoncegruppen:
    • Annoncegruppenavn. Angiv et navn på annoncegruppen. Du skal bruge dette navn til at finde annoncegruppen.
    • Bud. Angiv buddet for annoncegruppen. Dette er det pris pr. klik-bud, der vil blive anvendt til din sammenligningsannonce. Du kan til enhver tid ændre buddet på siden "Annoncegrupper" i kampagnen. Du betaler, når nogen klikker på din annonce.
    • Produktgrupper. Vælg produktgrupper for at angive, hvilke produkter der skal vises i din annonce. Du kan oprette flere niveauer på siden "Produktgrupper", når kampagnen er oprettet. Her er nogle vigtige værktøjer, som du kan bruge til at målrette din produkter mod dine annoncer, så du opnår størst effekt.
  9. Klik på Gem og fortsæt.
Du skal have mindst 8 meget relevante produkter i din annoncegruppe for at kunne få vist en sammenligningsannonce. Det anbefales dog, at du har 1.000 produkter eller mere i din annoncegruppe. Det gør det muligt for dine annoncer at blive vist som svar på flest mulige forespørgsler.

Trin 2: Opret en sammenligningsannonce

Opret sammenligningsannoncen ved at angive tekst og et link til din annonce. Billederne vælges automatisk fra de tilbud, der er knyttet til annoncen. Det anbefales, at du opretter en særskilt annonce for hver enkelt relevant kategoriside på dit website. Den mest relevante annonce vises automatisk baseret på den specifikke forespørgsel. Når du har valgt dine produktgrupper, er du klar til at oprette en annonce.
  1. Føj teksten til annoncen:
    • Overskrift. Overskriften er en kort tekst, der hjælper folk med at få øje på din annonce. Skriv 25 til 45 tegn.
  2. Tilføj oplysninger om landingssiden:
    • Endelig webadresse. Den endelige webadresse er webadressen på den landingsside, som du vil have folk til at besøge, når de har klikket på din annonce. Den landingsside, som du vælger, skal være relevant for din annonce og de produkter, som du annoncerer for via annoncen. Medtag ValueTrack-parameteren {shopping_context}, som gør det muligt for dig at øge landingssidens relevans. Se også minimumskravene ovenfor. (Bemærk! Du kan bruge et eller flere værktøjer til sporing af klik, men de skal i sidste ende omdirigere til en landingsside på websitedomænet for din CSS).
  3. Se en forhåndsvisning af annoncen i højre side af panelet. Husk! De produkter, der vises sammen med din sammenligningsannonce, afhænger af søgetermerne. Bemærk! For at få vist mere relevante annoncer anbefales det at oprette en annonce for hver enkelt relevante kategoriside på dit website.
  4. Klik på Gem og fortsæt, når du er færdig med at foretage ændringer.

Din annonce bliver gennemgået for at sikre, at billeder og tekst overholder vores politikker. Du kan forvente svar inden for 72 timer.

Har du brug for hjælp? Klik her for at få support til Google Ads.