Pràctiques recomanades per trobar paraules clau noves

Per accedir al Planificador de paraules clau:

Quan utilitzeu el Planificador de paraules clau a fi de trobar idees noves de paraules clau per a les campanyes de la Xarxa de Cerca, és possible que obtingueu pocs resultats rellevants. Aquest article us ofereix consells i pràctiques recomanades per trobar paraules clau noves que siguin més rellevants per a la vostra empresa, producte o servei, i per evitar les que tinguin menys rellevància.

1. Penseu com els clients

Pràctica recomanada

Descriviu què pensen els clients de la vostra categoria de producte o servei. Més informació sobre com es poden definir millor les paraules clau noves al Planificador de paraules clau

Exemple: botes d'excursionisme

Pràctica no recomanada

No mireu d'endevinar les consultes de cerca que faran els clients potencials. Les paraules clau massa específiques poden limitar els resultats.

Exemple: quines són les millors botes d'excursionisme

2. Concreteu, però no gaire

Pràctica recomanada

Detalleu un concepte en la mesura justa.

Exemple: lloc per a casaments
Exemple: receptes per a nens

Pràctica no recomanada

No generalitzeu en excés. Les paraules clau massa genèriques no donen prou pistes sobre què és el que realment busquen les persones que estan cercant el vostre producte o servei.

Exemple: casament
Exemple: gustoses

D'altra banda, tampoc no us convé especificar massa.

Exemple: llocs per a casaments petits
Exemple: receptes de menys de 10 minuts per a nens

3. Afegiu un lloc web per millorar els resultats

Pràctica recomanada

Una paraula clau i un lloc web poden oferir idees de paraules clau més rellevants.

4. Destaqueu les marques més conegudes a les vostres ofertes

Pràctica recomanada

Incloeu el nom d'alguna marca popular que comercialitzeu.

Pràctica no recomanada

No esmenteu marques noves que la majoria del públic encara no coneix.

5. Sigueu descriptiu

Pràctica recomanada

Utilitzeu els adjectius amb mesura.

Exemple: comenceu amb "botes d'excursionisme" i després feu servir "les millors botes d'excursionisme".

Pràctica no recomanada

No comenceu l'anàlisi de paraules clau amb un adjectiu.

Exemple: les millors botes d'excursionisme

6. Utilitzeu diverses paraules clau o frases clau

Pràctica recomanada

Feu servir diverses paraules clau o frases clau sobre el mateix tema.

Exemple: donacions a organitzacions benèfiques o contribucions benèfiques
Exemple: relats, relats de misteri o autors de misteri

Pràctica no recomanada

No feu servir paraules clau sobre temes sense relació o que donin només una informació parcial.

Exemples: donacions a les millors organitzacions benèfiques o investigació mèdica
Exemples: relats, misteri o autor

7. Utilitzeu la ubicació amb criteri

Pràctica recomanada

Incloeu una ubicació a les vostres paraules clau si els clients no són a la mateixa zona on oferiu un servei o producte.

Pràctica no recomanada

No inclogueu cap ubicació si teniu intenció d'aplicar la segmentació per ubicació als anuncis.

Resolució de problemes relacionats amb intents fallits de paraula clau

Si bé és cert que la publicitat en línia és una eina útil per arribar als clients, en temes sensibles Google s'esforça per evitar que es mostrin anuncis en llocs i en moments que podrien no ser adequats. Com que cada cerca és diferent, de vegades les paraules clau es marquen com a mesura de precaució. Més informació sobre les polítiques de publicitat