Hotellikampanjoiden tehostetut klikkauskohtaiset hintatarjoukset

Tehostettu klikkauskohtainen hinta (ECPC) auttaa sinua saamaan Google Adsin Hotellikampanjoissa enemmän konversioita manuaalisilla hintatarjouksilla yhdistämällä Googlen huutokaupan aikaiset signaalit omiin hintatarjousjärjestelmiisi. ECPC-strategia muokkaa klikkausten manuaalisia hintatarjouksia automaattisesti sen mukaan, kuinka todennäköisesti klikkaus johtaa varaukseen verkkosivustollasi.

ECPC:tä voi käyttää kampanjoissa, joiden hintatarjousstrategiana on manuaalinen klikkauskohtainen hinta eli CPC tai prosentuaalinen klikkauskohtainen hinta eli CPC (%). Jos kampanjaan on valittu Välityspalkkiot-strategia, ECPC:tä ei voi käyttää.

Tehostettu klikkauskohtainen hinta on kampanjatason asetus, jonka voi ottaa käyttöön omien hintatarjousmuokkausten rinnalle. Omat hintatarjousmuokkaukset voi asettaa kampanja- tai mainosryhmätasolla. ECPC:n käyttö edellyttää, että kampanjassa on otettu käyttöön konversioseuranta. Parhaisiin tuloksiin pääsemiseksi kannattaa varmistaa, että kampanjaan kertyy vähintään 30 konversiota viikossa.

Huom. Kaikkien Hotel Adsin Smart Bidding ‐hintatarjousstrategioiden kanssa on käytettävä konversioseurantaa ja ostoskonversioarvoja (koko varaussumma). Lue lisää Hotellikampanjoiden konversioseurannasta.

Näin se toimii

ECPC-strategia hyödyntää huutokaupan aikaisia signaaleja, kuten laitetyyppiä ja vuorokaudenaikaa, löytääkseen reaaliajassa impressiot, jotka tuottavat parhaiten konversioita ja arvoa. Signaalien perusteella ECPC nostaa tai laskee hintatarjousta hieman, jotta voit saavuttaa kampanjalla paremman konversioarvon ja pitää hinnan per konversio samana kuin manuaalisia hintatarjouksia käytettäessä.

Hyödyt

• Tarkat, reaaliaikaiset hintatarjousmuokkaukset, jotka auttavat konversioarvon maksimoinnissa
  • Toimii hyvin nykyisten hintatarjousjärjestelmien kanssa
  • Helppo käyttöönotto kampanja-asetuksista yhtä ruutua klikkaamalla

Ennen kuin aloitat

Konversioseurannan on oltava käytössä, jos haluat käyttää tehostettua klikkauskohtaista hintaa. Parhaisiin tuloksiin pääsemiseksi kannattaa varmistaa, että kampanjaan kertyy vähintään 30 konversiota viikossa. Suosittelemme myös, että käytät konversioseurannassa näitä parametreja:

• value
  • currency

Valinnainen: Myös seuraavat parametrit auttavat Googlea optimoimaan kampanjan tulokset:

• 'transaction_id'
  • id
  • start_date
  • 'end_date'

Näin pääset alkuun

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Kun luot kampanjaa, valitse hintatarjousasetuksista "Nosta konversiomäärää tehostetun klikkauskohtaisen hinnan (ECPC) avulla" ‑ruutu. Lue lisää Hotellikampanjan luomisesta.

Jos haluat muuttaa aiemmin luodun CPC- tai CPC (%) ‑kampanjan hintatarjousstrategiaa, tee näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Valitse muokattava kampanja.
  4. Klikkaa Asetukset-välilehteä.
  5. Avaa hintatarjousasetukset.
  6. Valitse "Nosta konversiomäärää tehostetun klikkauskohtaisen hinnan (ECPC) avulla" ‑ruutu.
  7. Klikkaa Tallenna.

ECPC ja hintatarjouksen muokkaukset

Seuraavasta taulukosta näet, miten lopullinen hintatarjous lasketaan riippuen siitä, onko ECPC tai oma hintatarjousmuokkaus käytössä:

ECPC Hintatarjousmuokkaus Hintatarjouksen laskeminen
Käytössä KYLLÄ Lopullinen hintatarjous = hintatarjous * ECPC:n muokkaus * oma hintatarjousmuokkaus
Käytössä EI Lopullinen hintatarjous = hintatarjous * ECPC:n muokkaus
Ei käytössä KYLLÄ Lopullinen hintatarjous = hintatarjous * oma hintatarjousmuokkaus
Ei käytössä EI Lopullinen hintatarjous = hintatarjous

Parhaat käytännöt

ECPC-strategia pyrkii parantamaan konversioarvoa automaattisesti arvioimalla reaaliaikaisesti, millaista arvoa kukin impressio tuo. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme, ettet käytä hintatarjousmuokkauksia tietyn konversioprosentti- tai konversioarvotavoitteen saavuttamiseksi. Hintatarjousmuokkauksissa kannattaa huomioida vain tietoja, jotka eivät sisälly ROAS-laskelmaan (esim. voittomarginaali).

Korkein klikkauskohtainen hinta

Asettamasi korkein klikkauskohtainen hinta on perusarvo, ei hintakatto. Ennen huutokauppaa korkein klikkauskohtainen hinta kerrotaan öiden lukumäärällä. Saatua arvoa voidaan vielä korottaa hintatarjousmuokkauksilla. Näin saadaan todellinen korkein klikkauskohtainen hintatarjous, joka on usein suurempi kuin asetettu perusarvo. Todellinen klikkauskohtainen hinta (jonka maksat) on pienempi tai yhtä suuri kuin todellinen korkein klikkauskohtainen hintatarjous.

Esimerkki:

Asettamasi korkein klikkauskohtainen hinta on 1 €. Käyttäjä klikkaa mainostasi ja valitsee majoituksen kestoksi kolme yötä.

Huoneen hinta Klikkauskohtainen hintatarjous
Ensimmäinen yö: 100 € 1 €
Toinen yö: 90 € 1 €
Kolmas yö: 80 € 1 €
Hintatarjous yhteensä kolmelta yöltä 3 €
Hintatarjousmuokkaustyyppi Hintatarjousmuokkaus
Laite: tietokone 20 % enemmän
Tehokas korkein hintatarjous 3,60 €

Tässä esimerkissä käyttäjän klikkauksesta aiheutuvat todelliset kulut ovat enintään 3,60 €.

Jos et halua, että klikkauskohtainen hinta kasvaa lineaarisesti öiden määrän mukaan, voit pienentää pidempien yöpymisten hintatarjouksia käyttämällä majoituksen kestoon perustuvia hintatarjousmuokkauksia.

Lue lisää Hotellikampanjoiden klikkauskohtaisista hintatarjouksista.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.