Sobre les ofertes de CPC millorat per a campanyes d'hotels

El cost per clic millorat (CPCM) per a les campanyes d'hotels a Google Ads us ajuda a obtenir més conversions amb les ofertes manuals utilitzant els senyals de Google en el moment de la subhasta en combinació amb el sistema d'ofertes que tingueu. El CPCM ajusta automàticament les ofertes manuals en funció de si els clics tenen més o menys probabilitats de generar una reserva al vostre lloc web.

Les campanyes amb les estratègies d'oferta CPC manual o CPC percentual (CPC (%)) poden utilitzar el CPCM. No podeu utilitzar-lo quan l'estratègia d'oferta de la campanya és Comissions.

El CPC millorat és una opció de configuració del nivell de campanya. Podeu activar-lo i alhora definir ajustos d'oferta personalitzada, tant al nivell de campanya com de grup d'anuncis. Per poder utilitzar el CPCM, una campanya ha de tenir activat el seguiment de conversions. Per assolir un rendiment òptim, assegureu-vos que la campanya tingui com a mínim 30 conversions per setmana.

Nota: el seguiment de conversions i els valors de conversions de compra (import complet de la reserva) són obligatoris per a totes les estratègies d'oferta de Smart Bidding a Hotel Ads. Més informació sobre el seguiment de conversions per a campanyes d'hotels

Com funciona

El CPCM fa servir senyals en el moment de la subhasta, com ara el tipus de dispositiu, l'hora del dia i altres factors, per identificar en temps real les impressions més valuoses i amb més probabilitat de generar conversions. A partir d'aquests senyals, el CPCM ajusta l'oferta lleugerament a l'alça o a la baixa a fi d'obtenir un valor de conversió més alt per a la campanya i alhora mantenir el mateix valor de cost per conversió que obtindríeu amb les ofertes manuals.

Avantatges

• Ajustos d'oferta granulars i en temps real que ajuden a maximitzar el valor de conversió.
  • Funciona bé amb els sistemes d'ofertes existents.
  • Configuració senzilla; només cal marcar una casella de selecció a "Configuració de la campanya".

Abans de començar

Per fer servir el CPCM heu de tenir activat el seguiment de conversions. Per assolir un rendiment òptim, assegureu-vos que la campanya tingui com a mínim 30 conversions per setmana. També és molt recomanable utilitzar els paràmetres següents amb el seguiment de conversions:

• 'value'
  • 'currency'

Opcional: aquests paràmetres també ajuden Google a optimitzar el rendiment:

• 'transaction_id'
  • 'id'
  • 'start_date'
  • 'end_date'

Primers passos

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Quan creeu una campanya, aneu a la configuració de la campanya i, a "Configuració d'oferta", marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Augmenta les conversions amb el CPC millorat". Obteniu informació sobre com podeu crear una campanya d'hotels.

Si voleu canviar l'estratègia d'oferta d'una campanya existent en què s'utilitza CPC o CPC (%), seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Seleccioneu la campanya que vulgueu editar.
  4. Feu clic a la pestanya Configuració.
  5. Obriu "Configuració d'oferta".
  6. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Augmenta les conversions amb el CPC millorat".
  7. Feu clic a Desa.

Utilitzar el CPCM amb els ajustos d'oferta

A la taula següent es mostra com es calcula l'oferta final segons si s'ha activat el CPCM i si s'han definit ajustos d'oferta personalitzada:

CPCM Ajust d'oferta Càlcul de l'oferta
Activat Oferta final = oferta * ajust de CPCM * ajust d'oferta personalitzada
Activat NO Oferta final = oferta * ajust de CPCM
Desactivat Oferta final = oferta * ajust d'oferta personalitzada
Desactivat NO Oferta final = oferta

Pràctiques recomanades

El CPCM intentarà augmentar automàticament el valor de conversió avaluant en temps real el valor esperat de qualsevol impressió. Per obtenir els millors resultats, us recomanem que no utilitzeu els ajustos d'oferta per aproximar-vos al percentatge de conversions o al valor de conversió esperat. Només heu d'utilitzar els ajustos d'oferta perquè es tingui en compte certa informació que és possible que no s'inclogui en el càlcul del retorn de la inversió en publicitat (ROAS), com ara el marge de benefici.

Entendre el valor de CPC màxim

El valor de CPC màxim que definiu és un valor base, no un límit de cost. Abans de la subhasta, el valor de CPC màxim es multiplica pel nombre de nits. A més, és possible que augmenti encara més si es fan ajustos d'oferta, fet que dona lloc a una oferta de CPC màxim efectiva sovint superior al valor base que hàgiu definit. El CPC real (el que pagueu) serà igual o inferior a la vostra oferta de CPC màxim efectiva.

Exemple:

Definiu un valor de CPC màxim d'1 € i un usuari fa clic al vostre anunci, que promociona una durada d'estada de 3 nits.

Preu de l'habitació Oferta de CPC
Primera nit: 100 € 1 €
Segona nit: 90 € 1 €
Tercera nit: 80 € 1 €
Oferta total per a les 3 nits: 3 €
Tipus d'ajust d'oferta Ajust d'oferta
Dispositiu: ordinador +20%
Oferta màx. efectiva 3,60 €

En aquest exemple, el cost real que pagueu pel clic de l'usuari serà igual o inferior a 3,60 €.

Si no voleu que el CPC augmenti linealment amb el nombre de nits, heu d'utilitzar modificadors d'ofertes per durada de l'estada a fi de disminuir l'oferta en el cas de les durades d'estada més llargues.

Més informació sobre les ofertes de CPC per a campanyes d'hotels

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.