Nieuwe component voor call-to-actions beschikbaar voor videoadvertenties

11 december 2018

Door video's interactief te maken met functies zoals eindschermen en een call-to-action, krijgen kijkers meer informatie over uw merk of service en kunnen ze relevante acties ondernemen. We zijn bezig onze interactiviteitsfuncties voor verschillende videoadvertentie-indelingen te vereenvoudigen, daarom beëindigen we in januari 2019 overlays met call-to-action in YouTube en introduceren we een nieuwe component voor call-to-actions.

Als conversies realiseren of klikken naar uw website uw primaire doel is, raden we u aan TrueView for Action te gebruiken, onze advertentie-indeling die ingebouwde functies bevat, zoals een call-to-action die wordt getoond terwijl uw advertentie te zien is en nadat deze is beëindigd. Het is een goed voorbeeld van hoe interactieve elementen de betrokkenheid van kijkers kunnen vergroten, zodat u uw marketingdoelen kunt bereiken.

Als u een call-to-action wilt aanbieden, maar uw primaire doel is iets anders dan klikken of conversies (zoals bekendheid of overweging), bieden we een nieuwe component voor call-to-actions die kan worden toegepast op TrueView in-stream advertenties en later naar bumperadvertenties en TrueView-advertenties met video discovery.

U kunt eindschermen en verschillende kaarten blijven gebruiken om interactie met organische video's te promoten.

U vindt hier meer informatie over hoe u een component voor call-to-actions instelt voor TrueView in-stream campagnes.

Call-to-action-extensie

Een voorbeeld van een TrueView in-stream advertentie met nieuwe component voor call-to-actions.

Gepost door JR Futrell, productmanager videoadvertenties