Godkjente leverandører av klikkmålingsverktøy for interaksjonshendelser

Google jobber kontinuerlig med å styrke personvernet. Som et ledd i dette arbeidet har vi begrenset antallet leverandører av klikkmåling som kan brukes til å måle bestemte annonseinteraksjoner på områder som Google er vert for. Dette gjelder bare for visse annonsetyper, nemlig Shopping-produktannonser, annonser for varer i butikk (AVB) og bilannonser for mobil.

Merk: Denne nye godkjenningen påvirker bare måling av annonseinteraksjoner – ikke måling av bruk, konverteringshendelser eller annen aktivitet på nettstedet ditt.

Hvilke leverandører er godkjent?

Leverandører av klikkmåling kan måle klikk som viderekobler brukere fra annonsene dine til nettstedet ditt, og andre interaksjoner på sider med annonser som Google er vert for. Du kan måle klikk til nettstedet ved hjelp av en rekke leverandører, men bare et fåtall av dem kan måle interaksjoner med annonser for varer i butikk og bilannonser for mobil som vises på områder Google er vert for.

I tillegg til Search Ads 360 (tidligere kalt DoubleClick Search) er nå også Kenshoo og Marin godkjent som leverandører av denne målefunksjonaliteten.

Finn ut mer om måling av annonseinteraksjoner på sider som Google er vert for, via leverandører av klikkmåling

Sånn kan du finne og aktivere (gjenoppta kjøringen av) de berørte annonsene dine

31. oktober 2018 satte Google Ads-teamet alle annonsegrupper som sendte tredjepartskall til uautoriserte leverandører, på pause. Med dette éngangstiltaket sikret vi at annonsene dine ikke vises uten måling, med mindre du har bedt om at disse annonsene fortsatt skal vises.

Hvis du har annonser som er satt på pause, kan du aktivere disse på nytt enten enkeltvis (annonse for annonse) eller flere samtidig ved bruk av filtrering. Hvis du aktiverer annonser som er satt på pause på grunn av bruk av en leverandør av klikkmålingsverktøy som ikke er godkjent, blir annonsene dine vist som før. Du får imidlertid ikke tilbake full målefunksjonalitet.

Annonser for varer i butikk

For selgere som bruker uautoriserte leverandører av klikkmålingsverktøy til å måle annonser for varer i butikk, blir kampanjer for annonser for varer i butikk automatisk valgt bort. Du kan gjenoppta kjøringen av kampanjer for produktlager i butikk ved å reaktivere «Shopping i butikk» på nytt i kampanjeinnstillingene.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Klikk på navnet på Shopping-kampanjen der du vil kjøre annonser for varer i butikk.
  5. Klikk på Innstillinger og deretter på Flere innstillinger under «Innstillinger for Shopping-kampanjer».
  6. Klikk på «Annonser for varer i butikk», og merk av i avmerkingsboksen ved siden av Slå på annonser for produkter som selges i lokale butikker.
  7. Klikk på Lagre.

Bilannonser for mobil

Bilannonser for mobil settes på pause på kampanjenivå. Kontrollér statusen for disse kampanjene på Innstillinger-siden i Google Ads, eller kontakt kontoadministratoren din. Du kan sette kampanjer på pause, gjenoppta dem eller fjerne dem.

Merk: Med mindre du begynner å bruke en godkjent leverandør av klikkmåling, kjøres annonsene dine uten måling når du gjenopptar visningen av dem.
Det påløper ingen kostnader for annonsene dine når de er satt på pause.

Linker til beslektet innhold