Hyväksytyt interaktiotapahtumien klikkaustenmittauspalveluntarjoajat

Teemme jatkuvasti parhaamme käyttäjien tietosuojan turvaamiseksi. Tästä syystä rajoitamme sellaisten palveluntarjoajien määrää, joiden klikkaustenmittausratkaisuja mainostajat voivat käyttää tiettyjen mainosinteraktiotapahtumien mittaamiseen Googlen isännöimissä verkko-omaisuuksissa. Rajoitus koskee Showcase Shopping ‑mainoksia, paikallisten tuotteiden mainoksia (LIA) ja automainoksia

Huom. Tämä uusi hyväksyntä koskee vain mainosinteraktiotapahtumien mittaamista, eikä se vaikuta verkkosivuston käytön, konversiotapahtumien tai muun toiminnan mittaukseen.

Mitkä palveluntarjoajat ovat hyväksyttyjä?

Klikkaustenmittausratkaisujen tarjoajat voivat mitata mainosten klikkauksia, jotka johtavat verkkosivustollesi sekä muita mainosten interaktiotapahtumia Googlen hostaamilla sivustoilla. Vaikka verkkosivuston klikkausten mittaamiseen voidaan käyttää useita palveluntarjoajia, vain pientä ryhmää niistä voidaan käyttää interaktiotapahtumien mittaamiseen Googlen hostaamissa verkko-omaisuuksissa. Tämä koskee Showcase Shopping ‑mainoksia, paikallisten tuotteiden mainoksia (LIA) ja automainoksia.

Palveluntarjoajiksi on hyväksytty Kenshoo, Marin ja Search Ads 360 (entiseltä nimeltään DoubleClick Search).

Lue lisätietoja siitä, miten klikkaustenmittauspalveluntarjoajat mittaavat mainosinteraktioita Googlen hostaamilla sivuilla.

Näin etsit ei-hyväksyttyä klikkaustenmittauspalvelua käyttävät keskeytetyt mainokset ja otat ne uudelleen käyttöön

31. lokakuuta 2018 Google Ads ‑tiimi keskeytti kaikki mainosryhmät, joista tehtiin kolmannen osapuolen kutsuja ei-hyväksytyille palveluntarjoajille. Jos et pyytänyt näiden mainosten näyttämisen jatkamista, tämä yhden kerran tehtävä keskeytys varmistaa, että mainoksia ei näytetä ilman niiden mittausta.

Voit ottaa keskeytetyt mainoksesi uudelleen käyttöön yksitellen (mainos kerrallaan) tai joukkona suodattamalla ne. Jos otat käyttöön mainokset, jotka on keskeytetty sen vuoksi, että niissä käytetään ei-hyväksyttyä klikkaustenmittauspalvelua, mainokset näytetään kuten aiemmin. Et kuitenkaan voi käyttää kaikkia mittausominaisuuksia.

Paikallisten tuotteiden mainokset

Kauppiaat, jotka käyttävät ei-hyväksyttyjä klikkaustenmittauspalveluntarjoajia paikallisten tuotteiden mainosten mittaamiseen, poistetaan automaattisesti kaikista paikallisten tuotteiden kampanjoista. Paikallisten tuotteiden kampanjoissa olevien mainosten näyttämistä voidaan jatkaa, kun otat uudelleen käyttöön paikalliset mainokset kampanjan asetuksista.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisesta sivuvalikosta Kampanjat ja sitten sen Shopping-kampanjan nimeä, jota haluat käyttää paikallisten tuotteiden mainoksille.
  3. Klikkaa Asetukset ja sen jälkeen Shopping-kampanjan asetusten alapuolelta Lisäasetukset.
  4. Klikkaa Paikallisten tuotteiden mainokset ja valitse kohdan Salli paikallisissa kaupoissa myytävien tuotteiden mainokset viereinen valintaruutu.
  5. Klikkaa Tallenna.

Showcase Shopping ‑mainokset

Showcase Shopping ‑mainokset keskeytetään mainosryhmätasolla. Seuraavien ohjeiden avulla löydät Showcase Shopping ‑mainokset Google Adsin uudesta versiosta. Jos käytät AdWordsin aiempaa versiota, lue tästä ohjeet mainosten keskeyttämiseksi tai jatkamiseksi.

Taulukon suodattaminen mainosryhmän mukaan

1. Klikkaa sivuvalikosta Mainosryhmät.
  2. Klikkaa taulukon oikeasta yläkulmasta suodatinkuvaketta Filter.
  3. Laajenna avattava Attribuutit-paneeli ja klikkaa Mainosryhmän tyyppi. Valitse sitten Shopping – Showcase.
  4. Klikkaa Käytä. Taulukko päivittyy, minkä jälkeen siinä näkyvät vain suodatinta vastaavat kohteet.

Mainosten käyttöönotto (jatkaminen) yksittäin

1. Etsi mainos, jonka haluat ottaa käyttöön.
  2. Klikkaa mainoksen vierestä harmaata kuvaketta Tauko
  3. Jatka mainoksen näyttämistä valitsemalla valikosta Ota käyttöön.

Mainosten käyttöönotto (jatkaminen) joukkona

1. Suodata taulukko ohjeiden mukaan mainosryhmätyypin perusteella.
  2. Valitse niiden mainosten valintaruudut, jotka haluat ottaa käyttöön.
  3. Klikkaa taulukon yläosasta Muokkaa.
  4. Jatka mainosten näyttämistä valitsemalla valikosta Ota käyttöön.

Automainokset

Automainokset keskeytetään kampanjatasolla. Tarkista näiden kampanjoiden tila Google Adsin Asetukset-sivulta tai ota yhteyttä tilisi hallinnoijaan. Voit keskeyttää tai poistaa kampanjan tai jatkaa sen näyttämistä.

Huom. Ellet ala käyttää hyväksyttyä klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa, mainostesi näyttämistä jatketaan ilman mittausta.

Mainoksesi eivät kerrytä kuluja, kun ne ovat keskeytettyinä.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Kampanjan keskeyttäminen, jatkaminen tai poistaminen

Mainosten keskeyttäminen tai jatkaminen

Mainosryhmien keskeyttäminen ja jatkaminen