Hyväksytyt aktivoitumistapahtumien klikkaustenmittauspalveluntarjoajat

Teemme jatkuvasti parhaamme käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Tästä syystä olemme rajoittaneet sitä, minkä palveluntarjoajien klikkaustenmittausratkaisuja mainostajat voivat käyttää Shopping-tuotemainosten, paikallisten tuotemainosten ja automainosten interaktiotapahtumien mittaamiseen Googlen hostaamissa mittauskokonaisuuksissa.

Huom. Tämä uusi hyväksyntä koskee vain mainosinteraktiotapahtumien mittaamista, eikä se vaikuta verkkosivuston käytön, konversiotapahtumien tai muun toiminnan mittaukseen.

Mitkä palveluntarjoajat ovat hyväksyttyjä?

Klikkaustenmittauspalveluntarjoajat voivat mitata mainosklikkauksia, jotka johtavat verkkosivustollesi, sekä muita mainosinteraktiotapahtumia Googlen hostaamilla sivustoilla. Vaikka verkkosivuston klikkausten mittaamiseen voidaan käyttää useita palveluntarjoajia, vain pientä osaa niistä voidaan käyttää paikallisten tuotemainosten ja automainosten interaktiotapahtumien mittaamiseen Googlen hostaamissa mittauskokonaisuuksissa.

Palveluntarjoajiksi on hyväksytty Kenshoo, Marin ja Search Ads 360 (entiseltä nimeltään DoubleClick Search).

Lue lisää siitä, miten klikkaustenmittauspalveluntarjoajat mittaavat mainosinteraktioita Googlen hostaamilla sivuilla.

Näin löydät ei-hyväksyttyä klikkaustenmittauspalvelua käyttävät keskeytetyt mainokset ja otat ne uudelleen käyttöön

31. lokakuuta 2018 Google Ads ‑tiimi keskeytti kaikki mainosryhmät, joista tehtiin kolmannen osapuolen kutsuja ei-hyväksytyille palveluntarjoajille. Ellet ole pyytänyt näiden mainosten käytön jatkamista, tällä kertaluonteisella keskeytyksellä varmistetaan, että mainoksesi eivät näy ilman, että niitä mitataan.

Voit ottaa keskeytetyt mainoksesi uudelleen käyttöön yksitellen (mainos kerrallaan) tai joukkona suodattamalla ne. Jos otat käyttöön mainokset, jotka on keskeytetty sen vuoksi, että niissä käytetään ei-hyväksyttyä klikkaustenmittauspalvelua, mainokset näytetään kuten aiemmin. Et kuitenkaan voi käyttää kaikkia mittausominaisuuksia.

Paikallisten tuotteiden mainokset

Kauppiaat, jotka käyttävät ei-hyväksyttyjä klikkaustenmittauspalveluntarjoajia paikallisten tuotteiden mainosten mittaamiseen, poistetaan automaattisesti kaikista paikallisten tuotteiden kampanjoista. Paikallisten tuotteiden kampanjoissa olevien mainosten käyttämistä voidaan jatkaa, kun otat paikalliset mainokset uudelleen käyttöön kampanjan asetuksista.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa sen Shopping-kampanjan nimeä, jossa haluat käyttää paikallisia tuotemainoksia.
  5. Klikkaa Asetukset ja sen jälkeen "Shopping-kampanjan asetukset" ‑kohdasta Lisäasetukset.
  6. Klikkaa "Paikalliset tuotemainokset" ja merkitse kohdan Salli paikallisissa toimipisteissä myytävien tuotteiden mainokset viereinen ruutu valituksi.
  7. Klikkaa Tallenna.

Automainokset

Automainokset keskeytetään kampanjatasolla. Tarkista näiden kampanjoiden tila Google Adsin Asetukset-sivulta tai ota yhteyttä tilisi hallinnoijaan. Voit keskeyttää tai poistaa kampanjan tai jatkaa sitä.

Huom. Ellet ala käyttää hyväksyttyä klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa, mainoksesi näkyvät ilman, että niitä mitataan, kun jatkat niiden käyttämistä.
Mainoksesi eivät kerrytä kuluja, kun ne ovat keskeytettyinä.