Udbydere af klikmålingsløsninger, der er godkendt til måling af interaktionshændelser

Som et led i Googles løbende bestræbelser på at beskytte brugerens privatliv, har vi begrænset det antal udbydere af klikmålingsløsninger, der kan bruges til at måle specifikke annonceinteraktionshændelser på Google-hostede ejendomme for følgende annoncetyper: Shopping-produktannoncer, annoncer for lokalt butikslager (LIA, local inventory ads) og annoncer for motorkøretøjer.

Bemærk! Denne godkendelsesrelaterede ændring har kun betydning for måling af annonceinteraktionshændelser og altså ikke for måling af websiteanvendelse, konverteringshændelser eller anden aktivitet på dit website.

Hvilke udbydere er godkendt?

Udbydere af klikmålingsløsninger kan måle klik, der fører brugerne videre fra dine annoncer til dit website, og andre annonceinteraktionshændelser på Google-hostede websites. Der er mange forskellige udbydere, du kan benytte til måling af klik, der fører brugeren videre til dit website, men det er kun et fåtal af disse udbydere, der må benyttes til måling af interaktionshændelser for annoncer for lokalt butikslager og annoncer for motorkøretøjer, som finder sted på Google-hostede ejendomme.

Ud over Search Ads 360 (som tidligere blev betegnet DoubleClick Search) er Kenshoo og Marin blevet godkendt til at levere disse målefunktioner.

Få flere oplysninger om måling af annonceinteraktioner på Google-hostede sider via udbydere af klikmålingsløsninger

Sådan finder du de berørte annoncer og aktiverer dem (genoptager visningen af dem)

Den 31. oktober 2018 satte Google Ads-teamet alle annoncegrupper, hvor der foretages tredjepartskald til ikke-godkendte udbydere, på pause. Denne engangshandling sikrer, at dine annoncer ikke bliver vist uden en målingsløsning, medmindre du har anmodet om, at annoncerne fortsat bliver vist.

Du kan få de annoncer, der er blevet sat på pause, vist igen, enten hver for sig (annonce for annonce) eller flere på én gang, ved at bruge filtrering. Hvis du aktiverer de annoncer, der er blevet sat på pause på grund af brug af en ikke-godkendt udbyder af klikmålingsløsninger, bliver de vist på samme måde som før. Du har dog ikke længere adgang til alle målefunktioner.

Annoncer for lokalt butikslager

Alle kampagner med annoncer for lokalt butikslager bliver automatisk fravalgt for sælgere, som benytter ikke-godkendte udbydere af klikmålingsløsninger til måling af annoncer for lokalt butikslager. Hvis du vil genoptage annoncevisningen i dine kampagner med annoncer for lokalt butikslager, skal du genaktivere "Shopping i nærheden" i dine kampagneindstillinger.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på navnet på den Shopping-kampagne, du vil bruge til annoncer for lokalt butikslager.
  5. Klik på Indstillinger og derefter på Yderligere indstillinger under "Indstillinger for Shopping-kampagner".
  6. Klik på "Annoncer for lokalt butikslager", og markér afkrydsningsfeltet ud for Aktivér annoncer for produkter, der sælges i lokale butikker.
  7. Klik på Gem.

Annoncer for motorkøretøjer

Annoncer for motorkøretøjer er sat på pause på kampagneniveau. Du kan tjekke status for disse kampagner på siden "Indstillinger" i Google Ads eller ved at kontakte din kontomanager. Du kan fjerne en kampagne, sætte den på pause eller genoptage visningen af den.

Bemærk! Dine annoncer bliver vist uden en målingsløsning, når du har aktiveret dem, medmindre du begynder at benytte en godkendt udbyder af klikmålingsløsninger.
Der påløber ikke omkostninger for dine annoncer, når de er sat på pause.