Proveïdors de mesurament de clics aprovats per als esdeveniments d'interacció

Com a part dels esforços continus per protegir la privadesa de l'usuari, Google ha limitat el nombre de proveïdors de mesurament de clics que es poden utilitzar per mesurar determinats esdeveniments d'interacció amb els anuncis a les propietats allotjades a Google en el cas de determinats tipus d'anuncis afectats, en concret els anuncis de producte de compres, d'inventari local i de models de vehicles.

Nota: aquesta nova aprovació només afecta el mesurament dels esdeveniments d'interacció amb els anuncis, però no afecta el mesurament de l'ús, dels esdeveniments de conversió ni d'altres activitats al vostre lloc web.

Quins proveïdors estan aprovats?

Els proveïdors de mesurament de clics poden mesurar els clics als vostres anuncis que dirigeixen al lloc web, a més d'altres esdeveniments d'interacció amb els anuncis en llocs web allotjats a Google. Si bé per mesurar els clics que dirigeixen al lloc web podeu utilitzar diversos proveïdors, només podeu recórrer a un petit grup d'ells a l'hora de mesurar els esdeveniments d'interacció que es produeixen en propietats allotjades a Google pel que fa als anuncis d'inventari local i de models de vehicles.

Kenshoo i Marin han estat aprovats per oferir aquesta funció de mesurament juntament amb Search Ads 360 (anteriorment, DoubleClick Search).

Més informació sobre el mesurament de les interaccions amb els anuncis en pàgines allotjades a Google mitjançant proveïdors de mesurament de clics

Com es poden trobar i activar els anuncis afectats perquè deixin d'estar en pausa

El 31 d'octubre de 2018, l'equip de Google Ads va posar en pausa tots els grups d'anuncis que feien crides a tercers a proveïdors no aprovats. Tret que hàgiu sol·licitat que aquests anuncis es continuïn difonent, aquesta pausa única garanteix que els anuncis no es difonguin sense mesurament.

Podeu fer que els anuncis que estan en pausa es tornin a publicar ja sigui individualment (anunci per anunci) o de manera massiva (utilitzant els filtres). Si activeu els anuncis que es van posar en pausa perquè utilitzaven un proveïdor de mesurament de clics no aprovat, els anuncis es tornaran a mostrar com ho feien abans. No obstant això, no recuperareu totes les capacitats de mesurament.

Anuncis d'inventari local

Els comerciants que facin servir proveïdors de mesurament de clics per mesurar anuncis d'inventari local es donaran de baixa automàticament de totes les campanyes d'inventari local. Per tornar a difondre els anuncis de les campanyes d'inventari local, haureu de reactivar les compres locals a la configuració de la campanya.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al nom de la campanya de compres que vulgueu utilitzar per als anuncis d'inventari local.
  5. Feu clic a Configuració i, tot seguit, a l'opció Configuració addicional que hi ha a sota de "Configuració de la campanya de compres".
  6. Feu clic a "Anuncis d'inventari local" i marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció Activa els anuncis de productes venuts en botigues locals.
  7. Feu clic a Desa.

Anuncis de models de vehicles

Els anuncis de models de vehicles es posen en pausa al nivell de campanya. Comproveu l'estat de les campanyes a la pàgina "Configuració" de Google Ads, o poseu-vos en contacte amb el gestor del compte. Podeu posar en pausa, reprendre o treure una campanya.

Nota: tret que comenceu a utilitzar un proveïdor de mesurament de clics aprovat, els anuncis es publicaran sense mesurament quan deixin d'estar en pausa.
Els anuncis no acumulen càrrecs mentre estan en pausa.