Finn eller opprett plasseringsrapporter for appkampanjene dine

Hvis du kjører appkampanjer, kan du se rapporter med informasjon om hvor annonsene dine vises.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner og oppretter plasseringsrapporter i Google Ads-kontoen din.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Slik finner du forhåndsdefinerte plasseringsrapporter

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Statistikk og rapporter-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Rapportredigereren.
  4. Klikk på Se alle under «Forhåndsdefinerte rapporter (dimensjoner)»-overskriften.
  5. Klikk på Annet.
  6. Klikk på Plassering av appkampanjer.
  7. For å laste ned rapporten, velg Last ned og så ønsket filtype.

Slik oppretter du egendefinerte plasseringsrapporter

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Statistikk og rapporter-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Rapportredigereren.
  4. Velg plussikonet ved siden av Egendefinert, og klikk på Tabell.
  5. Velg Plassering av appkampanjer i «Attributter»-segmentet, eller skriv inn Plassering av appkampanjer i søkefeltet.
  6. Dra og slipp Plassering av appkampanjer i «Rad».
  7. Velg Visninger i «Resultater»-segmentet, eller skriv inn Visninger i søkefeltet.
  8. Dra og slipp Visninger i «Kolonne».
  9. Du kan også legge til filtre i rapporten ved å velge Filter og filtertypene.
  10. For å laste ned rapporten, velg Last ned og så ønsket filtype.
For øyeblikket er visninger den eneste resultatberegningen som er tilgjengelig i rapportene om plassering av appkampanjer.

Plasseringskategorier

• Eies og drives av Google viser til nettsteder som eies av Google, blant annet Gmail, Play, Discover og YouTube-startsiden.
  • Appnavn og publisist viser til appens visningsnavn, som er tilknyttet den aktuelle siden i Google Play-butikken eller iTunes App Store.
  • Nettadresse viser til adressen til nettstedets primærdomene.
  • Videotittel viser til den spesifikke videoens visningsnavn, som er tilknyttet målnettadressen. Utilgjengelige videoer har «Videoen er ikke lenger tilgjengelig» som visningsnavn.

Linker til relatert innhold