Finn eller opprett plasseringsrapporter for appkampanjene dine

Hvis du kjører appkampanjer, kan du se rapporter med informasjon om hvor annonsene dine vises.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner og oppretter plasseringsrapporter i Google Ads-kontoen din.

Veiledning

Slik finner du forhåndsdefinerte plasseringsrapporter

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. I sidemenyen velger du Rapporter i oversikten og klikker deretter på Forhåndsdefinerte rapporter (Dimensjoner) i rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Annet.
  4. Klikk på Plassering av appkampanjer.
  5. For å laste ned rapporten velger du Last ned og filtypen.

Slik oppretter du en egendefinert plasseringsrapport

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. I sidemenyen velger du Rapporter i oversikten og klikker deretter på Rapporter.
  3. Klikk på plussikonet ved siden av «Egendefinert», og klikk deretter på Tabell.
  4. Velg Plassering av appkampanjer i «Attributter»-segmentet, eller skriv inn Plassering av appkampanjer i søkefeltet.
  5. Dra og slipp Plassering av appkampanjer i «Rad».
  6. Velg Visninger i «Resultater»-segmentet, eller skriv inn Visninger i søkefeltet.
  7. Dra og slipp Visninger i «Kolonne».
  8. Du kan også legge til filtre i rapporten ved å velge Filter og filtertypene.
  9. For å laste ned rapporten velger du Last ned og filtypen.
For øyeblikket er visninger den eneste resultatberegningen som er tilgjengelig i rapportene om plassering av appkampanjer.

Linker til beslektet innhold