Om budgivning med mål for visningsandel

Mål for visningsandel er en smart budstrategi som automatisk angir bud med mål om å vise annonsen din helt øverst på siden, øverst på siden eller hvor som helst på siden i Googles søkeresultater. Mål for visningsandel er tilgjengelig enten som en standardstrategi for enkeltkampanjer eller som en porteføljestrategi på tvers av flere kampanjer. I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan budgivning med mål for visningsandel fungerer og hvilke innstillinger som finnes.

Før du begynner

Hvis du er usikker på hvilken automatisk budstrategi som passer best for deg, bør du først lese om automatisk budgivning.

Sånn fungerer det

Med budgivning med mål for visningsandel angis bud automatisk for å oppnå målet ditt for prestasjonsandel i alle kampanjer som bruker denne strategien.

Merk: Visningsandel inkluderer bare Googles søkenettverk (inkludert søkepartnere).

Innstillinger

Plassering

Det finnes tre alternativer for Mål for visningsandel-strategien, avhengig av hvor du vil at annonsene skal vises: helt øverst på siden, øverst på siden eller hvor som helst på siden i Googles søkeresultater. Google Ads angir automatisk budene dine for å vise annonsen din, basert på plasseringsinnstillingene dine.

Hvis du for eksempel angir et mål for visningsandel på 65 % for visning helt øverst på siden, angir Google Ads automatisk CPC-budene dine for å vise annonsene dine helt øverst på siden 65 % av den totale mulige tiden de kan vises.

Budgrenser

Grensen for maks. CPC-bud er en øvre budgrense angitt av denne budstrategien. Det er viktig at du ikke setter denne grensen for lavt. Hvis du gjør det, kan det begrense budene som er angitt av strategien, og det kan hindre deg i å nå målet ditt for visningsandel.

Linker til beslektet innhold