Sobre les ofertes de quota d'impressions objectiu

La quota d'impressions objectiu és una estratègia d'ofertes automàtiques que defineix les ofertes amb l'objectiu de mostrar el vostre anunci entre els anuncis de la part superior, el primer de tots entre els anuncis de la part superior o en qualsevol altre lloc dels resultats. La quota d'impressions objectiu està disponible com a estratègia estàndard en una única campanya o com a estratègia de cartera en diverses campanyes. En aquest article s'explica com funcionen les ofertes de quota d'impressions objectiu i les diferents opcions de configuració.

Abans de començar

Si encara no teniu clar quin tipus d'estratègia d'oferta automàtica us convé més, llegiu primer l'article Sobre les ofertes automàtiques.

Com funciona

La quota d'impressions objectiu pot ser útil per a campanyes amb termes de marca. Per exemple, suposem que voleu que l'anunci es mostri el 100 % de les vegades que un usuari cerca la vostra marca. Podeu definir la quota d'impressions objectiu en 100 % i el sistema intentarà mostrar l'anunci al 100 % de les subhastes d'aquesta campanya. Aquesta estratègia d’oferta també pot ser útil per augmentar la notorietat de la vostra marca. Suposem que publiqueu anuncis d'una sabateria local, però competiu amb sabateries més grans. Us podeu centrar en la quota d'impressions objectiu per assegurar-vos que la vostra marca es mostri quan els clients facin cerques importants a prop vostre.

La quota d'impressions objectiu no s'aplicarà en tots els casos, de manera que heu de continuar ajustant les estratègies d'ofertes als objectius de les campanyes.

Nota: la quota d'impressions només inclou la Xarxa de Cerca de Google (exclosos els partners de cerca).

Configuració

Emplaçament

Hi ha tres opcions per a l'estratègia Quota d'impressions objectiu, en funció d'on voleu que es mostrin els anuncis:

• Part superior: els anuncis són adjacents als resultats de cerca orgànica principals. Els anuncis de la part superior normalment es troben per sobre dels resultats orgànics principals, encara que és possible que es mostrin per sota en alguns casos. L'emplaçament dels anuncis de la part superior de la pàgina és dinàmic i pot canviar en funció de la consulta de l'usuari.
  • Part més superior: el primer anunci entre els anuncis de la part superior.
  • Qualsevol lloc: en qualsevol lloc dels resultats de cerca.

Google Ads defineix les ofertes per mostrar l'anunci en funció de la configuració de l'emplaçament. Per exemple, si trieu un objectiu de quota d'impressions del 65 % a la part més superior de la pàgina, Google Ads establirà les vostres ofertes de CPC per tractar que els anuncis es mostrin a la part més superior de la pàgina un 65 % del total de vegades que es puguin mostrar.

Límits d'oferta

El límit d'oferta de CPM màx. és un límit per a les ofertes que estableix aquesta estratègia d’oferta. És important que aquest límit no sigui massa baix. Altrament, el límit pot restringir les ofertes que estableix l'estratègia i evitar que arribeu a l'objectiu de quota d'impressions.

Ajustos d'oferta i quota d'impressions objectiu

Els ajustos d'oferta permeten mostrar anuncis amb més o menys freqüència en funció del moment, del lloc i de la manera en què les persones fan cerques. Atès que la quota d'impressions objectiu us ajuda a optimitzar les ofertes en funció de dades en temps real, no s'utilitzaran els ajustos d'oferta que teniu. Tot i això, podeu definir ajustos d'oferta per dispositiu de -100 % per evitar que l'anunci es mostri en dispositius. No cal que tragueu els ajustos d'oferta que teniu, ja que no es faran servir.