Sets van conversieacties bewerken

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u sets van conversieacties kunt bewerken in uw Google Ads-account.

Instructies

Ga als volgt te werk om sets van conversieacties te bewerken:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Tools en instellingen.
  3. Klik op Conversies in het dropdownmenu onder Metingen.
  4. Klik in het linkernavigatievenster op Sets van conversieacties.
  5. Klik op de naam van de set die u wilt bewerken.
  6. Als u een set wilt verwijderen, vinkt u de selectievakjes aan naast de sets van conversieacties die u wilt verwijderen en klikt u op Verwijderen in het dropdownmenu Bewerken.
    Opmerking: U kunt een set van conversieacties niet verwijderen als deze aan een campagne is gekoppeld.
  7. Als u een nieuwe set van conversieacties wilt maken, klikt u op de plusknop om een nieuwe set toe te voegen en volgt u de instructies op het scherm.