Sets van conversieacties bewerken

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u sets van conversieacties kunt bewerken op het campagneniveau van uw Google Ads-account.

Instructies

Ga als volgt te werk om sets van conversieacties te bewerken:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in de campagne waarmee u wilt werken op Instellingen.
  3. Klik onder Instellingen op het dropdownmenu Conversies.
  4. Klik in het linkernavigatievenster op Reeksen conversieacties.
  5. Klik op de naam van de set die u wilt bewerken.
  6. Als u een set wilt verwijderen, vinkt u de selectievakjes aan naast de sets van conversieacties die u wilt verwijderen en klikt u op Verwijderen in het dropdownmenu Bewerken.
  7. Als u een nieuwe set wilt maken, klikt u op de plusknop om nieuwe sets van conversieacties toe te voegen en volgt u de instructies op het scherm.