Hvad er handlingssæt for konverteringer?

Handlingssæt for konverteringer giver dig mulighed for at oprette et sæt konverteringshandlinger, som du kan bruge i dine kampagneindstillinger, når du skal vælge de konverteringer, der skal optimeres til og tælles med i kolonnen "Konverteringer" på kampagneniveau. Disse sæt med konverteringshandlinger kan også deles på tværs af en gruppe kampagner, som alle har de samme handlinger som mål.

Du skal have konfigureret konverteringssporing for at kunne bruge handlingssæt for konverteringer.

Fordele

Med handlingssæt for konverteringer kan du gøre følgende:

• Angive de konverteringshandlinger, der skal rapporteres i kolonnen "Konverteringer" og optimeres til ved hjælp af Smart Bidding-modeller – enten for en enkelt kampagne eller for en gruppe kampagner
  • Gruppere identiske konverteringshandlinger på tværs af kampagner
  • Øge effektiviteten ved at give budgivningsmodellerne mulighed for at foretage indlæring på tværs af et større sæt konverteringshandlinger, da det anbefales altid at bruge det samme sæt til alle kampagner eller så vidt muligt at bruge indstillingen "Medtag i 'Konverteringer'" på kontoniveau
  • Opnå specifikke konverteringshandlinger via en enkelt kampagne (eller en gruppe kampagner uden adskillelse af kampagnerne på separate konti)
Du skal have konfigureret mindst to konverteringshandlinger, før du kan oprette et handlingssæt for konverteringer.

Sådan fungerer handlingssæt for konverteringer

Handlingssæt for konverteringer giver dig mulighed for at angive konverteringsmål, der skal bruges på flere konti eller til flere kampagner. Med denne funktion kan du med andre ord spare tid, i og med at du kan anvende en ændring af konverteringsmål på flere konti eller kampagner på én gang.

Du kan kun oprette og redigere handlingssæt for konverteringer for de handlinger, der er aktiveret til konverteringssporing på din konto. Hvis du eksempelvis bruger sporing via en Google Ads-managerkonto (MCC-konto), kan du kun oprette sæt med MCC-konverteringshandlinger, da det kun er disse handlinger, der er aktive.

Eksempel: Lad os sige, at man hos en hotelkoncern har et særskilt marketingbudget for hver hotelkæde og forskellige kampagner, der er målrettet mod onlinebookinger hos de respektive kæder. Handlingssæt for konverteringer giver hotelkoncernens marketingmedarbejdere mulighed for at angive særskilte konverteringssæt for hver hotelkæde. De kan f.eks. vælge at medtage konverteringer i form af værelsesreservationer og booking af helsepakker for hotelkæde X i ét sæt og de respektive konverteringshandlinger for hotelkæde Y i et andet sæt. Derefter kan de bruge disse sæt til selektiv optimering af den relevante konverteringshandling for hver kæde og derved sikre sig, at budgetterne udmønter sig i de tilsigtede værdifulde handlinger.