Ställa in uppsättningar med konverteringsåtgärder

I den här artikeln beskriver vi hur du ställer in uppsättningar med konverteringsåtgärder.

Anvisningar

Så här ställer du in uppsättningar med konverteringsåtgärder:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Inställningar i den kampanj du vill arbeta med.
  3. Under Inställningar klickar du på rullgardinsmenyn Konverteringar.
  4. Klicka på Uppsättningar med konverteringsåtgärder i navigeringsrutan till vänster.
  5. Klicka på plusknappen  om du vill lägga till en ny uppsättning med konverteringsåtgärder och följ anvisningarna därifrån.