Om företagsuppgifter

Det här innehållet gäller för Google Partners-avsnittet i Google Ads. Klicka här om du vill hitta innehåll som gäller för Google Partners-portalen.

För att kunna delta i Google Partners måste du ange företagets postadress och webbadress. Därefter kan Google skicka brev till företagets postadress. Webbadressen anger var du ska visa det dynamiska Partner-märket. Företagets namn, postadress och webbadress sparas sedan på Google Partners-kontot.

Så här visar eller redigerar du företagsuppgifterna:

1. Klicka på fliken Partners-programmet i förvaltarkontot.
  2. Klicka på Visa information under Företagsuppgifter.
  3. Klicka på pilarna för varje avsnitt och ändra efter behov.
  4. Klicka på Spara.

Du kan när som helst välja att sluta få fysisk post. Gör så här:

1. Klicka på fliken Partners-programmet i förvaltarkontot.
  2. Klicka på Visa information under Företagsuppgifter.
  3. Klicka på pilen vid Postadress.
  4. Välj Skicka inte brev till denna adress.
  5. Klicka på Spara.