Om Google Partners

Google Partners är ett marknadsföringsprogram för reklambyråer eller tredje parter som förvaltar Google Ads-konton på uppdrag av andra varumärken eller företag.

Den här artikeln innehåller information om fördelarna med Partners och om att registrera sig för programmet.

Fördelar

• Få Google Partner-märket: Ditt företag kan få Google Partner-märket eller Premier Google Partner-märket. Märket visar att vissa anställda i ditt företag har demonstrerat gedigna kunskaper i Google Ads genom att de har klarat tester och fått certifieringar via Skillshop. Märket visar också att företaget har uppfyllt Google Ads utgiftskrav, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat antalet kunder.
  • Skaffa specialiseringar för företaget: Företag som har Partnerstatus och uppfyller kraven kan skaffa specialiseringar. Specialiseringar för företag visar upp ditt företags produktkunskaper och hjälper dig att skaffa fler kunder och utmärka dig på marknaden.
  • Nätverka med Google: Företag med Partnerstatus får tillgång till ytterligare evenemang, utbildningar och mycket mer. De får även tillgång till Google Ads kampanjerbjudanden för potentiella och befintliga kunder.

Läs mer om fördelarna med Google Partner-status.