Registrera dig för Google Partners i Google Ads

Google Partners är ett marknadsföringsprogram för reklambyråer eller tredje parter som förvaltar Google Ads-konton på uppdrag av andra varumärken eller företag. När du registrerar dig för Partners får du tillgång till flera olika förmåner, till exempel särskilda evenemang och utbildningar, branschundersökningar med mera.

I den här artikeln beskrivs hur du registrerar dig för Google Partners.

Innan du börjar

Om du inte känner till Partners eller kraven för att registrera sig kan du läsa mer om Google Partners innan du börjar.

Anvisningar

1. Öppna webbplatsen för Google Partners.
  2. Klicka på fliken Gå med i Google Partners och klicka sedan på Gå med nu.
  3. Logga in på ditt Google Ads-konto om du inte redan gjort det. Obs! Du behöver administratörsbehörighet till företagets förvaltarkonto för att kunna registrera dig för Google Partners. Det kan hända att du får ett felmeddelande om du inte har administratörsbehörighet.
  4. Läs igenom ansvarsfriskrivningen och användarvillkoren och klicka sedan på Godkänn och fortsätt
  5. Välj det Google Ads-förvaltarkonto som representerar ditt företag.
  6. Ange företagsnamn, webbplats med märket och företagets adress.
  7. Klicka på Spara.

Du omdirigeras till Partners-avsnittet i Google Ads-kontot och därefter kan du använda alla Google Partners-funktioner.