Om inaktiverade kampanjerbjudanden för Google Ads

• Google Ads-kampanjkoder kan användas för att tillämpa ett kampanjerbjudande på ett Google Ads-konto. Användarvillkoren för enskilda kampanjer kan variera i olika länder.
  • Om vi upptäcker att en person eller ett företag bryter mot tredjepartspolicyn, kampanjkodspolicyn eller användarvillkoren för Partners kan vi återkalla möjligheten att få nya kampanjkoder via Partners.

Anledningar till att kampanjerbjudanden upphävs

Din möjlighet att få nya kampanjkoder har upphävts eftersom du eller byrån du samarbetar med bryter mot vår tredjepartspolicy eller kampanjkodspolicy eller mot användarvillkoren för Partners.

Några exempel:

• skapa flera Google Ads-konton för att öka mängden trafik till samma webbplats och sedan tillämpa kampanjkoder på dessa Google Ads-konton

• tillämpa flera kampanjkoder på samma Google Ads-konto

• sälja kampanjerbjudanden

Beskrivning

När kampanjerbjudandena har upphävts får du inte längre nya kampanjkoder som du kan tillämpa på behöriga konton eller skicka till potentiella kunder från ditt Partners-konto.

Vad händer nu?

Vi har tagit fram en tredjepartspolicy, en kampanjkodspolicy och användarvillkor för Partners som alla deltagare i Google Partners-programmet måste följa.

Om du bryter mot dessa krav meddelar vi dig för att ge dig möjlighet att åtgärda problemet. Om du inte åtgärdar problemet i tid kan vi stänga av dig från kampanjerbjudanden.

Om du bryter mot reglerna upprepade gånger eller på ett allvarligt sätt kan vi stänga av dig från kampanjerbjudanden utan föregående meddelande.

Undvik att bli avstängd från kampanjerbjudanden