Mål annonseinteraksjoner på sider som Google er vert for

Det finnes bare en liten gruppe leverandører av klikkmålingsverktøy som er godkjent for å måle bestemte annonseinteraksjoner i annonser for varer i butikk og bilannonser for mobil på områder Google er vert for. Google Ads-teamet har satt på pause alle annonsegruppene dine som sender tredjepartskall til uautoriserte leverandører, for å sikre at annonsene dine ikke vises uten måling.

Med mindre du har autorisert kontoen din til å kunne fortsette å kjøre de berørte annonsene, blir tidligere opprettede annonser midlertidig satt på pause for å forhindre at de vises uten måling.

Finn ut mer om godkjente leverandører av klikkmålingsverktøy for interaksjonshendelser

Vi tilbyr begrenset databehandling for annonser for varer i butikk. Google deaktiverer infoelementer til tredjeparts annonsesporere for brukere Google fastslår er i amerikanske delstater.

For annonser for varer i butikk kan du ikke lenger bruke sporingsmaler for lokale butikkfronter som Google er vert for, via verdisporingsparametere. Ingen tredjepartssporing for konverteringer eller interaksjoner kommer til å være tilgjengelig. Klikk på endelige nettadresser kan imidlertid fortsatt spores med tredjeparts annonsesporere.

Finn ut mer om hvordan du kan hjelpe forhandlere med å overholde personvernlover i USA i Google Ads

I denne artikkelen forklarer vi Googles retningslinjer for bruk av leverandører av klikkmålingsverktøy for interaksjoner med betalte annonser i annonser for varer i butikk og bilannonser for mobil.

Annonseinteraksjoner for disse annonsetypene omfatter klikk som viderekobler til nettstedet ditt, samt det nedenstående:

Annonsetype Interaksjonshendelse
Annonser for varer i butikk Hvis du bruker en lokal butikkfront som Google er vert for, og en bruker klikker på annonsene dine for varer i butikk og sendes til en side som Google er vert for, så regnes det som en interaksjon.
Bilannonser for mobil

Hvis en bruker utfører to eller flere sveip i galleriet og kommer til det tredje bildet i galleriet, blir det regnet som et bevisst sveip – og dermed også som en interaksjon.

Du kan bruke leverandører av klikkmålingsverktøy for å måle annonseinteraksjoner, deriblant klikk, ved hjelp av sporingsmaler.

Godkjente leverandører av klikkmålingsverktøy

Fra og med 26. desember 2019:

• Hvis du bruker en av de godkjente leverandørene av klikkmålingsverktøy, bruker Google sporingsmalen på de annonseinteraksjonene som skjer på sider som Google er vert for, deriblant klikk til nettstedet ditt. Dette betyr at du kan måle både klikk til nettstedet ditt og de betalte annonseinteraksjonene på sider som Google er vert for.
  • Hvis du bruker en leverandør av klikkmålingsverktøy som ikke er godkjent av Google, bruker Google sporingsmalen bare på klikk til nettstedet ditt. Dette betyr at du ikke kan måle andre betalte interaksjoner på sider som Google er vert for. Du kan imidlertid fortsatt måle klikk eksternt ved hjelp av disse leverandørene.
  • Vi tilbyr begrenset databehandling for annonser for varer i butikk, som et verktøy du kan vurdere å bruke for å overholde ulike lover. Google deaktiverer infoelementer til tredjeparts annonsesporere.
    • For annonser for varer i butikk kan du ikke lenger bruke sporingsmaler for lokale butikkfronter som Google er vert for, via verdisporingsparametere. Ingen tredjepartssporing for konverteringer eller interaksjoner kommer til å være tilgjengelig. Klikk på endelige nettadresser kan imidlertid fortsatt spores med tredjeparts annonsesporere.

Vi har godkjent Kenshoo og Marin for å måle interaksjonshendelser knyttet til annonser for varer i butikk samt bilannonser for mobil i tillegg til Search Ads 360 (tidligere kalt DoubleClick Search).

Merk: Listen over godkjente leverandører av klikkmåling omfatter bare annonseinteraksjoner, ikke klikk. Hvis du bare vil måle klikk, kan du bruke en hvilken som helst leverandør av klikkmålingsverktøy og en sporingsmal.