Mainosinteraktioiden mittaaminen Googlen hostaamilla sivuilla

Olemme hyväksyneet vain muutamia klikkaustenmittauspalveluntarjoajia mittaamaan tiettyjä paikallistuote- ja automainoksiin liittyviä interaktiotapahtumia Googlen hostaamissa mittauskokonaisuuksissa. Jotta mainoksesi eivät näkyisi ilman mittausta, Google Ads ‑tiimi on keskeyttänyt kaikki mainosryhmät, joista lähetetään kolmannen osapuolen kutsuja ei-hyväksytyille palveluntarjoajille.

Jos tiliäsi ei ole valtuutettu jatkamaan näiden mainosten käyttämistä, aiemmin luodut mainokset keskeytetään, jotta ne eivät näkyisi ilman mittausta.

Lue lisää hyväksytyistä interaktiotapahtumien klikkaustenmittauspalveluntarjoajista.

Tarjoamme paikallistuotemainoksille rajoitettua datan käsittelyä. Google poistaa käytöstä kutsut, jotka johtavat kolmansien osapuolien mainosten seurantatyökaluihin, jos käyttäjä on Googlen tietojen mukaan jossakin soveltuvassa Yhdysvaltojen osavaltiossa.

Et voi enää käyttää seurantamalleja paikallistuotemainosten yhteydessä Googlen ylläpitämillä paikallisilla tuotesivuilla ValueTrackin kautta. Kolmansien osapuolien tarjoama konversioiden tai interaktioiden seuranta ei ole käytettävissä. Kolmansien osapuolien tarjoamat mainosten seurantatyökalut havaitsevat jatkossakin lopullisten URL-osoitteiden klikkaukset.

Lue lisää siitä, miten voit auttaa mainostajia noudattamaan Yhdysvaltojen osavaltioiden tietosuojalakeja Google Adsissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan Googlen käytännöistä, jotka koskevat klikkaustenmittauspalveluntarjoajien käyttämistä paikallistuotemainoksiin ja automainoksiin liittyvien maksettujen interaktioiden mittaamisessa.

Näiden mainostyyppien interaktioiksi lasketaan verkkosivustollesi johtavat klikkaukset sekä seuraavat:

Mainostyyppi Interaktiotapahtuma
Paikallistuotemainokset Jos käytät Googlen ylläpitämää paikallista tuotesivua, aktivoituminen lasketaan, kun käyttäjä klikkaa paikallistuotemainosta ja hänet ohjataan Googlen hostaamalle sivulle.
Automainokset

Jos käyttäjä tekee galleriassa vähintään kaksi pyyhkäisyä ja siirtyy näin kolmannen kuvan kohdalle, tapahtuma tallennetaan tahallisena pyyhkäisynä ja lasketaan aktivoitumiseksi.

Voit käyttää klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa mainosinteraktiotapahtumien (myös klikkausten) mittaamiseen hyödyntämällä seurantamalleja.

Hyväksytyt klikkaustenmittauspalveluntarjoajat

26.12.2019 alkaen:

• Jos käytät jotakin hyväksytyistä klikkaustenmittauspalveluntarjoajista, Google ottaa seurantamallin käyttöön mainosinteraktioille (myös verkkosivustollesi johtaville klikkauksille), jotka tapahtuvat Googlen hostaamilla sivuilla. Näin voit seurata sekä sivustollesi johtavia klikkauksia sekä maksettuja mainosinteraktioita Googlen hostaamalla sivulla.
  • Jos käytät klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa, joka ei ole Googlen hyväksymä, Google käyttää seurantamallia vain sivustollesi johtaviin klikkauksiin. Tällöin et voi mitata muita maksettuja interaktioita Googlen hostaamilla sivuilla. Voit kuitenkin edelleen mitata klikkauksia ulkoisesti näiden palveluntarjoajien avulla.
  • Tarjoamme rajoitettua datan käsittelyä paikallistuotemainoksia varten. Se on työkalu, jolla voit varmistaa, että noudatat paikallisia lakeja. Google poistaa käytöstä kutsut, jotka johtavat kolmansien osapuolien mainosten seurantatyökaluihin.
    • Et voi enää käyttää seurantamalleja paikallistuotemainosten yhteydessä Googlen ylläpitämillä paikallisilla tuotesivuilla ValueTrackin kautta. Kolmansien osapuolien tarjoama konversioiden tai interaktioiden seuranta ei ole käytettävissä. Kolmansien osapuolien tarjoamat mainosten seurantatyökalut havaitsevat jatkossakin lopullisten URL-osoitteiden klikkaukset.

Kenshoo ja Marin on hyväksytty paikallistuote- ja automainosten interaktiotapahtumien mittaajiksi Search Ads 360:n (aiemmin DoubleClick Search) ohella.

Huom. Lista hyväksytyistä klikkaustenmittauspalveluntarjoajista koskee vain mainosinteraktioita, ei klikkauksia. Jos haluat mitata vain klikkauksia, voit käyttää seurantamallia ja mitä tahansa klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa.