Mainosinteraktioiden mittaaminen Googlen hostaamilla sivuilla

31.10.2018 alkaen rajoitamme sellaisten toimittajien määrää, joiden klikkaustenmittausratkaisuja mainostajat voivat käyttää tiettyjen mainosinteraktiotapahtumien mittaamiseen Googlen hostaamissa verkko-omaisuuksissa Tämä koskee Showcase Shopping ‑mainoksia, paikallisten tuotteiden mainoksia (LIA) ja automainoksia. Jotta mainoksiasi ei näytettäisi ilman mittausta, Google Ads ‑tiimi on keskeyttänyt kaikki mainosryhmät, joista lähetetään kolmannen osapuolen kutsuja ei-hyväksytyille palveluntarjoajille.

Jos tiliäsi ei ole valtuutettu jatkamaan näiden mainosten näyttämistä, aiemmin luodut mainokset keskeytetään, jotta niitä ei näytettäisi ilman mittausta.

Lisätietoja klikkaustenmittauspalvelujen tarjoajien suorittamasta mainosinteraktioiden mittaamisesta Googlen hostaamilla sivuilla

Tässä artikkelissa kerrotaan Googlen käytännöistä, jotka koskevat Showcase Shopping ‑mainosten, paikallisten tuotteiden mainosten (LIA) ja automainosten maksettujen mainosinteraktioiden klikkaustenmittauksen palveluntarjoajien käyttöä.

Näiden tiettyjen mainostyyppien mainosinteraktiot käsittävät verkkosivustollesi johtavat klikkaukset sekä seuraavat:

Mainostyyppi Interaktiotapahtuma
Showcase Shopping ‑mainokset Aktivoituminen lasketaan, kun käyttäjä laajentaa mainoksen ja käyttää sen parissa 10 sekuntia tai klikkaa mainosta, ennen kuin 10 sekuntia on kulunut.
Paikallisten tuotteiden mainokset Jos käytät Googlen hostaamaa paikallista kauppapaikkaa (GHLS) aktivoituminen lasketaan silloin, kun käyttäjä klikkaa paikallisen tuotteen mainosta, ja hänet siirretään Googlen hostaamalle sivulle.
Automainokset

Jos käyttäjä pyyhkäisee galleriassa kaksi kertaa tai useammin ja saavuttaa kolmannen kuvan galleriassa, tapahtuma tallennetaan tahallisena pyyhkäisynä.

Voit käyttää klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa mainosinteraktiotapahtumien, kuten klikkausten, mittaamiseen seurantamallien avulla.

Hyväksytyt klikkaustenmittauspalvelujen tarjoajat

31. lokakuuta 2018 alkaen:

• Jos käytät jotakin hyväksytyistä klikkaustenmittauspalveluntarjoajista, Google ottaa käyttöön seurantamallin niille mainosinteraktioille, jotka tapahtuvat Googlen hostaamilla sivuilla, mukaan lukien verkkosivustollesi johtavat klikkaukset. Tämä tarkoittaa sitä, että voit seurata sekä sivustollesi johtavia klikkauksia sekä maksettuja mainosinteraktioita Googlen hostaamalla sivulla.
  • Jos käytät sellaista klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa, joka ei ole Googlen hyväksymä, Google käyttää seurantamallia vain sivustollesi johtaviin klikkauksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi mitata muita maksettuja interaktioita Googlen hostaamilla sivuilla. Voit kuitenkin edelleen mitata klikkauksia näiden palveluntarjoajien avulla ulkoisesti.

Kenshoo ja Marin on hyväksytty mittaamaan Showcase Shopping ‑mainosten, paikallisten tuotteiden mainosten ja automainosten interaktiotapahtumia yhdessä Search Ads 360:n (entiseltä nimeltään DoubleClick Search) kanssa.

Huom. Hyväksyttyjen klikkaustenmittauspalveluntarjoajien luettelo koskee vain interaktiotapahtumia, ei klikkauksia. Jos haluat mitata vain klikkauksia, voit käyttää seurantamallia ja mitä tahansa klikkaustenmittauspalveluntarjoajaa.