Mål annonceinteraktioner på Google-hostede sider

Fra og med den 31. oktober 2018 er det kun nogle få udbydere af klikmålingsløsninger, der er blevet godkendt til måling af specifikke annonceinteraktionshændelser for annoncer for lokalt butikslager (LIA, local inventory ads) og annoncer for motorkøretøjer på Google-hostede ejendomme. For at sikre, at dine annoncer ikke bliver vist uden en målingsløsning, har Google Ads-teamet sat alle annoncegrupper, hvor der foretages tredjepartskald til ikke-godkendte udbydere, på pause.

Medmindre du har givet tilladelse til fortsat visning af de berørte annoncer på din konto, er dine allerede oprettede annoncer altså blevet sat på pause for at forhindre, at de bliver vist uden en målingsløsning.

Få flere oplysninger om måling af annonceinteraktioner på Google-hostede sider via udbydere af klikmålingsløsninger

Fra og med den 26. december 2019 har vi tilbudt begrænset databehandling for annoncer for lokalt butikslager for at hjælpe forhandlere med at overholde den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act). Google deaktiverer infoudvidelser til tredjepartsværktøjer til annoncesporing for brugere, som ifølge Googles oplysninger befinder sig i Californien.

I forbindelse med lokalt butikslager kan sporingsskabeloner ikke længere bruges til lokale butiksfacader, der hostes af Google, via ValueTrack. Der er ikke mulighed for tredjepartssporing af konverteringer eller interaktioner. Klik på Endelige webadresser kan fortsat spores via annoncesporing fra tredjeparter.

Få flere oplysninger om, hvordan forhandlere får hjælp til at overholde CCPA i Google Ads

I denne artikel beskrives Googles politikker vedrørende brug af udbydere af klikmålingsløsninger med henblik på måling af interaktioner med betalte annoncer for annoncer for lokalt butikslager og annoncer for motorkøretøjer.

Annonceinteraktioner for disse specifikke annoncetyper omfatter klik, der fører brugeren videre til dit website, samt følgende:

Annoncetype Interaktionshændelse
Annoncer for lokalt butikslager Hvis du bruger en lokal butiksfacade, der hostes af Google (GHLS, Google-hosted local storefront), tæller det som et engagement, når brugeren klikker på din annonce for lokalt butikslager og føres til en side, der hostes af Google.
Annoncer for motorkøretøjer

Hvis brugeren stryger mindst to gange i galleriet, så vedkommende når frem til det tredje billede, registreres det som et bevidst stryg, og det tælles som et engagement.

Du kan benytte en udbyder af klikmålingsløsninger til at måle annonceinteraktionshændelser såsom klik ved hjælp af sporingsskabeloner.

Godkendte udbydere af klikmålingsløsninger

Fra og med den 26. december 2019:

• Hvis du benytter en af de godkendte udbydere af klikmålingsløsninger, anvender Google sporingsskabelonen på annonceinteraktioner, som finder sted på Google-hostede sider, f.eks. klik, der fører brugeren videre til dit website. Det betyder, at du både kan måle klik, der fører brugeren videre til dit website, og interaktioner med betalte annoncer på Google-hostede sider.
  • Hvis du benytter en udbyder af klikmålingsløsninger, som ikke er godkendt af Google, anvender Google kun sporingsskabelonen på klik, der fører brugeren videre til dit website. Det betyder, at du ikke kan måle andre interaktioner med betalte annoncer på Google-hostede sider. Du kan dog stadig måle klik eksternt via disse udbydere.
  • Hvis du er forhandler, udgiver eller partner og driver virksomhed i Californien, tilbyder vi begrænset databehandling for annoncer for lokalt butikslager for at hjælpe dig med at overholde den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act). Google deaktiverer infoudvidelser til tredjepartsværktøjer til annoncesporing.
    • I forbindelse med lokalt butikslager kan sporingsskabeloner ikke længere bruges til lokale butiksfacader, der hostes af Google, via ValueTrack. Der er ikke mulighed for tredjepartssporing af konverteringer eller interaktioner. Klik på Endelige webadresser kan fortsat spores via annoncesporing fra tredjeparter.

Ud over Search Ads 360 (som tidligere blev betegnet DoubleClick Search) er Kenshoo og Marin blevet godkendt til måling af interaktionshændelser for annoncer for lokalt butikslager og annoncer for motorkøretøjer.

Bemærk! Listen over godkendte udbydere af klikmålingsløsninger gælder kun for annonceinteraktionshændelser, ikke for klik. Hvis du kun vil måle klik, kan du gøre det via enhver udbyder af klikmålingsløsninger, som benytter en sporingsskabelon.