Mesurar les interaccions amb anuncis en pàgines allotjades a Google

Només hi ha un petit grup de proveïdors de mesurament de clics que estan aprovats per mesurar esdeveniments específics d'interacció amb anuncis, concretament amb els anuncis d'inventari local (LIA) i els anuncis de models de vehicles, en propietats allotjades a Google. Per garantir que els anuncis no es difonen sense mesurament, l'equip de Google Ads ha posat en pausa tots els grups d'anuncis que fan crides externes a proveïdors no aprovats.

Tret que hàgiu autoritzat que el vostre compte continuï publicant els anuncis afectats, els anuncis creats anteriorment es posaran en pausa per evitar que es difonguin sense mesurament.

Més informació sobre els proveïdors de mesurament de clics aprovats per als esdeveniments d'interacció

Oferim el tractament de dades restringit per als anuncis d'inventari local. Google desactiva les crides que dirigeixen a sistemes de seguiment d'anuncis de tercers per als usuaris que Google determina que són als estats aplicables dels EUA.

En el cas de l'inventari local, ja no es podrà fer servir cap plantilla de seguiment als aparadors locals allotjats a Google mitjançant ValueTrack. No es farà cap seguiment de tercers de les conversions ni les interaccions. Tanmateix, els sistemes de seguiment d'anuncis de tercers podran continuar fent un seguiment dels clics en URL finals.

Més informació sobre com podeu ajudar els comerços al detall a complir les lleis de privadesa estatals dels EUA a Google Ads

Aquest article descriu les polítiques de Google sobre l'ús de proveïdors de mesurament de clics en interaccions amb anuncis de pagament dels tipus següents: anuncis d'inventari local i anuncis de models de vehicles.

Les interaccions amb aquests tipus d'anuncis en particular inclouen els clics al vostre lloc web i el següent:

Tipus d'anuncis Esdeveniment d'interacció
Anuncis d'inventari local Si feu servir un aparador local allotjat a Google (GHLS), quan un usuari fa clic al vostre anunci d'inventari local i se'l dirigeix a la pàgina allotjada a Google, es compta com una implicació.
Anuncis de models de vehicles

Si un usuari fa lliscar el dit a la galeria dues vegades o més i arriba a la tercera imatge, es considera que l'acció és intencionada i es compta com una implicació.

Podeu utilitzar un proveïdor de mesurament de clics per mesurar els esdeveniments d'interacció amb anuncis, com ara els clics, mitjançant plantilles de seguiment.

Proveïdors aprovats de mesurament de clics

A partir del 26 de desembre de 2019:

• Si utilitzeu un dels proveïdors aprovats de mesurament de clics, Google aplicarà la plantilla de seguiment a les interaccions amb anuncis que tinguin lloc en pàgines allotjades a Google, com ara els clics al vostre lloc web. Això vol dir que podreu mesurar tant els clics al vostre lloc web com les interaccions amb anuncis de pagament en pàgines allotjades a Google.
  • Si utilitzeu un proveïdor de mesurament de clics que Google no ha aprovat, Google només aplicarà la plantilla de seguiment als clics al vostre lloc web. Això vol dir que no podreu mesurar altres interaccions de pagament en pàgines allotjades a Google. Tanmateix, podreu mesurar els clics de manera externa mitjançant aquests proveïdors.
  • Oferirem el tractament de dades restringit per als anuncis d'inventari local com a eina que podeu tenir en compte per al compliment de diverses lleis. Google desactivarà les crides a sistemes de seguiment d'anuncis de tercers.
    • En el cas de l'inventari local, ja no podreu fer servir cap plantilla de seguiment als aparadors locals allotjats a Google mitjançant ValueTrack. No es farà cap seguiment de tercers de les conversions ni les interaccions. Tanmateix, els sistemes de seguiment d'anuncis de tercers podran continuar fent un seguiment dels clics en URL finals.

Kenshoo i Marin són proveïdors aprovats per mesurar els esdeveniments d'interacció dels anuncis d'inventari local i dels de models de vehicles, juntament amb Search Ads 360 (anteriorment, DoubleClick Search).

Nota: la llista de proveïdors aprovats de mesurament de clics només és aplicable als esdeveniments d'interacció amb anuncis i no als clics. Si voleu mesurar només els clics, ho podeu fer amb qualsevol proveïdor de mesurament de clics mitjançant una plantilla de seguiment.