Om lokale konverteringshandlinger

Lokale konverteringshandlinger tælles, når folk gennemfører en handling, der er specifik for en annoncørs fysiske placering (som en butik), under eller efter interaktion med en annonce fra den pågældende annoncør. Da lokale konverteringshandlinger foretages i Googles produkter og tjenester (f.eks. Google Maps), defineres de lokale handlinger automatisk af Google Ads. Data om lokale konverteringshandlinger samles og vises anonymt. Lokale konverteringshandlinger er kun tilgængelige for udvalgte annoncører. De er ikke tilgængelige for annoncører med kategorier for følsomme placeringer vedrørende sundhed, religion, voksenindhold og børn.

Hvis din konto registrerer konverteringer, der er knyttet til disse lokale handlinger, kan du se dem i tabellen Konverteringshandlinger sammen med eventuelle andre konverteringshandlinger, du har defineret. Du kan også se disse i dine Google Ads-rapporter ved at segmentere kolonnen "Alle konverteringer" efter konverteringshandling. Som standard er konverteringer, der er knyttet til lokale handlinger, ikke inkluderet i kolonnen "Konverteringer".

Her er de 6 lokale handlinger:

1. Klik for at ringe: Klik på knappen "Ring" på en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
  2. Lokale handlinger – rutevejledning: Klik på knappen "Hent rutevejledning" i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
  3. Lokale handlinger – Websitebesøg: Klik på websitelinket i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
  4. Lokale handlinger – Andre interaktioner: Klik på andre sporede brugerhandlinger (eksempelvis: del sted, gem, osv.) i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
  5. Lokale handlinger – Ordrer: (Vertikal specifik) Klik på knappen "Ordre" i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
  6. Lokale handlinger – Menuvisninger: (Vertikal specifik) Klik på menulinket i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.