Om konverteringer af lokale handlinger

Bemærk! Hvis du allerede bruger konverteringssporing af butiksbesøg, er det muligvis ikke nødvendigt at bruge konverteringer af lokale handlinger. Din konto begynder automatisk at rapportere dem, hvis du opfylder kriterierne for butiksbesøgskonverteringer. Hvis antallet af butiksbesøgskonverteringer er lavt, eller hvis du ikke måler butiksbesøg, giver konverteringer af lokale handlinger dig relevant rapportering om kampagneeffektiviteten.

Konverteringsmål for lokale handlinger understøttes i kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for at forbedre dine offlinekonverteringer i både kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for butiksmål og kampagner med flere mål.

Konverteringer af lokale handlinger tælles, når folk gennemfører en handling, der er specifik for en annoncørs fysiske lokation (som en butik), under eller efter interaktion med en annonce fra den pågældende annoncør. Da lokale konverteringshandlinger foretages i Googles produkter og tjenester (f.eks. Google Maps), defineres de lokale handlinger automatisk af Google Ads. Konverteringsdata for lokale handlinger lægges sammen. Lokale konverteringshandlinger er kun tilgængelige for udvalgte annoncører. De er ikke tilgængelige for annoncører med kategorier for følsomme placeringer vedrørende sundhed, religion, seksuelt indhold og børn.

Hvis din konto registrerer konverteringer, der er knyttet til disse lokale handlinger, kan du se dem i tabellen Konverteringshandlinger sammen med eventuelle andre konverteringshandlinger, du har defineret. Du kan også se disse i dine Google Ads-rapporter ved at segmentere kolonnen "Alle konverteringer" efter konverteringshandling. Som standard er konverteringer, der er knyttet til lokale handlinger, ikke inkluderet i kolonnen "Konverteringer". Få flere oplysninger om standardkonverteringsmål for konto.

Gennemgå følgende tabel over konverteringer af lokale handlinger:

Konvertering Beskrivelse
Klik for at ringe Klik på knappen "Ring" i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
Lokale handlinger – rutevejledning Klik på knappen "Hent rutevejledning" i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
Lokale handlinger – websitebesøg Klik på websitelinket i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
Lokale handlinger – andre typer engagement Klik på andre sporede brugerhandlinger (f.eks. Del lokation eller Gem) i en af Googles lokationsbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
Lokale handlinger – ordrer (Kategorispecifikt) Klik på knappen "Ordre" i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.
Lokale handlinger – menuvisninger (Kategorispecifikt) Klik på menulinket i en af Googles stedbaserede annoncer eller tjenester efter en annonceinteraktion.