Konfigureringsguide för dynamisk remarketing för appar

7. Checklista

Vi har gjort förbättringar i Google Ads för att ge en omfattande och samlad överblick över dina målgrupper och göra det enklare att hantera och ordna dem.

• Ny målgruppsrapportering
    Detaljerade rapporter om målgruppsdemografi, segment och uteslutningar finns nu samlade på ett ställe. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon, gå till fliken Målgrupper, sökord och innehåll och klicka på Målgrupper. Du kan enkelt hantera dina målgrupper från den här rapportsidan. Läs mer om målgruppsrapportering.
  • Nya termer
    Vi använder nya termer i målgruppsrapporten och i Google Ads. Målgruppstyper (som liknande, anpassade, med köpavsikt och inom intressegrupp) kallas nu för målgruppssegment och remarketing får benämningen Din data. Läs mer om uppdateringar av termer och fraser för målgrupper

Utmärkt!

Nu när allt är klart är du redo att nå dina befintliga användare med annonser, uppmuntra dem att fortsätta använda appen och generera fler konverteringar. Med den här checklistan kan du kontrollera att allt är på plats:

1. Appen har ett flöde med djuplänkar och anpassade scheman, om tillämpligt.

Läs anvisningarna

2. Dina API:er för datahändelser är inkluderade i appen.

Läs anvisningarna

3. Kampanjen spårar konverteringshändelser i appen.

Läs anvisningarna

4. En dynamisk remarketingkampanj spårar olika potentiella interaktioner med appen.

Läs anvisningarna

5. Google Ads har en uppsättning datasegment som innefattar kunder och tilltänkta användare.

Läs anvisningarna

6. Automatisk taggning är tillgänglig och Googles klick-id är kopplat till din webbadress.

Läs anvisningarna